Marokko. Varm ørkendag

Vi splittet gruppen i dag. En gruppe for de som ville kjøre “sikker” asfaltert rute til dagens mål, Sidi Ali, og en gruppe som skulle få prøve seg på litt skikkelig ørkenkjøring. 4×4 pickup som følgebil ble bestilt. Gruppen som kjørte asfaltert rute opplevde at følgebilen deres klarte å kjøre seg fast, ellers gikk turen uten dramatikk.

De som kjørte ørken hadde først noen mil med asfaltert vei før det ble grus og endel sandpartier før vi kom til Ramlia, der vi spiste lunsj. Vi bestilte omelett, fikk en kjempegod gryte ( Tasjin ) med grønnsaker og egg oppi. Det var varmt når vi kjørte ut av Ramlia og tok fatt på ca 6 km med fesch-fesch, sand som kan være inntørket og litt hard, ellers løs og pudrete som melis. Det var vel mest sistnevnte vi fant. 😆. Vi fikk merke varmen på kroppen og det var slitsomt å bakse med sanden, men vi kom gjennom. Vel framme på hotellet ble det en tur i svømmebassenget for avkjøling.

Det var dessverre ingen som tenkte på å ta bilder mens vi sloss med sanden i 40 varmegrader… 🫢

Om forfatteren

client-photo-1
Willy Myhre
Willy har lang og variert erfaring som motorsyklist og jobber til daglig som ingeniør i forsvaret. Willy har tjenestegjort i Asia, og er turleder på begge våre turer i India.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.