Knut de Presno og Jim Lindquist

Flere og flere ønsker å utvide sin horisont ut over Norge og Europa og kombinere sin lidenskap for motorsykkelkjøring med det å oppleve nye kulturer og fantastisk natur utenfor de etablerte turistdestinasjonene. Opplevelsesferier som gir en utfordring og som gir varige minner etter å ha mestret noe nytt er det som frister. Å kunne gjøre dette sammen med andre likesinnede er det Indian Adventures tilrettelegger for med bakgrunn i lang erfaring fra landene vi reiser i.

Indian Adventures AS ble startet som et resultat av at Knut de Presno og Jim Lindquist hadde vært på en motorsykkeltur høyt oppe i Himalaya høsten 2006. Da ble tanken født om å dele disse eventyropplevelser med andre. Indian Adventures AS ble da startet, med en visjon om å gi motorsyklister de mest spennende og opplevelsesrike øyeblikk i livet.

Grunnleggerne av Indian Adventures

Knut de Presno er 51 år og har sammen med sin familie bodd nesten åtte år i India. I løpet av disse årene reiste han på kryss og tvers av landet og kjenner både India og landene rundt meget godt. Han er utdannet sykepleier og fokuserer på sikkerhet på våre turer slik at kundene på alle måter skal føle seg trygge og ivaretatt.

Knut de Presno

Knut har ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Knut har kjørt opp flere av våre turer, og har ledet turer i India, Sri Lanka og Bhutan. Han følger også opp Indian Adventures´ humanitære arbeid som bla. innbefatter støtte til en barneskole i de fattige områdene i Delhi.

Jim Lindquist er 1966 modell og bor i Halden. Han er utdannet faglærer innen mekaniske fag og har en mastergrad i organisasjon og ledelse. Jim har bodd og arbeidet ved Kathmandu University i Nepal i et prosjekt som kombinerte fagopplæring med gjenoppbygging av skoler på landsbygda etter jordskjelvet i 2015. Han har kjørt opp flere av våre turer og har i flere år ledet mange MC turer i India, Nepal, Sri Lanka og Kina.

Jim LindquistJim er en erfaren motorsyklist og tidligere aktivitetsleder i motorcross og enduro. Interesser ut over MC er reiser, dykking og foto. Han mener at halve gleden ved reiser er planleggingen før reisen. Jim er glad i å skrive og har som frilansjournalist skrevet flere artikler som er publisert i ulike MC blader.

Våre reiseledere

Indian Adventures har sakte men sikkert vokst med nye turer år for år. I takt med utviklingen har nye turledere blitt trenet opp. I dag har alle reiselederne solid erfaring med å lede grupper på tur i landene vi reiser i, i tillegg til å ha gjennomgått Indian Adventures sin reiseleder-opplæring.

Vi er stolte av å ha med disse eventyrformidlerne/reiselederne på laget:

Jonny Lilleenget Jonny Lilleenget

Jonny er ingeniør med bakgrunn fra forsvaret og har lang erfaring med MC-kjøring. Kjører til daglig BMW R1200 GS. Jonny er fjellklatrer og er turleder på vår fottur i Nepal og MC-turer i India og Bhutan.

Joel LindquistJoel Lindquist

Joel jobber til daglig som cross- og enduroansvarlig ved Alf Graarud motor. Han har kjørt India på kryss og tvers alene på Royal Enfield i 2014. Han har erfaring med å lede grusturer i Norge og har ledet flere av våre turer i Indiske Himalaya og har også erfaring fra Nepal.

Willy MyhreWilly Myhre

Willy har lang og variert erfaring som motorsyklist og jobber til daglig som ingeniør i forsvaret. Willy har tjenestegjort i Asia, og er turleder på begge våre turer i India.

Frank Røise Frank Røise

Frank har lang og variert MC erfaring, blant annet fra Island. Frank har utdanning som ingeniør og har bodd og arbeidet i Oman og UAE. Reiseleder på begge våre turer i India.

Ulf Ristebråten Ulf Ristebråten

Ulf har lang erfaring som motorsyklist. Han har jobbet innen IT-bransjen i 25 år, er gründer og er idag “halvpensjonert” og eventyrer. Han har vært med på de fleste av våre turer og har erfaring fra India, Nepal, Sri Lanka og Bhutan.

Anders DhileAnders Dhile

Anders er ihuga BMW-fantast og har bred erfaring som motorsyklist i inn- og utland. Bla. er han turleder på Touratechs Adventure Days i Sävsen. Anders har, i tillegg til lang erfaring fra MC-kjøring i Afrika, også kjørt i India og på Sri Lanka.

 

Medlemmer av Reisegarantifondet

Vi er medlemmer av Reisegarantifondet. Det gjør at du er sikret dersom vi eller våre samarbeidspartnere skulle gå konkurs mens du er på reise, eller før du reiser.

Kontakt oss

Vi vil gjerne snakke motorsykkelreiser med deg! Her er våre kontaktdetaljer og firmainformasjon:

INDIAN ADVENTURES AS
Ingerila 22
1788 Halden
Norge

Tel.: 480 22 335
Email: post@indianadventures.no

Org.nr: 911 810 743

Omtale av Indian Adventures i pressen