Vårt mål: Å gi deg dine beste øyeblikk i livet

Vi har lagt opp alle våre turer slik vi selv ønsker å oppleve nye eventyr, med natur, kultur, møte med mennesker og fantastisk MC kjøring.

Spennende eventyr

Vil du vil krysse Himalaya fra syd til nord på motorsykkel? Speide etter ville dyr når du kjører gjennom jungelen på Sri Lanka? Drikke te med munker i et kloster i Bhutan? Sitte rundt leirbålet og dele historier fra dagens kjøring? Se soloppgangen over Mt. Everest? Dele gleden ved å ha mestret noe nytt samme med andre? Enhver tur med Indian Adventures byr på unike eventyr. Og kanskje blir det største eventyret det som bare skjedde der og da?

Unike steder

Hva skiller våre turer fra andre turer? Vi lander i byer som Delhi og Kathmandu, og vi besøker flere av de kjente stedene du finner i «Lonely Planet», men vi stopper ikke der. Så snart vi har fått en smakebit av landet reiser vi ut. Det virkelige eventyret starter når vi setter oss på motorsyklene. Du får se mye mer enn det du normalt gjør som turist. Møtet med mennesker kan gi deg livsforvandlende opplevelser der du ser verden med nye øyne. Våre turer er laget av eventyrere for eventyrere. Vi bor på de beste stedene som er å oppdrive i områdene vi reiser i. Kombinasjonen flott utsikt, spennende veier og god mat er en god oppskrift på en unik opplevelse!

Lang erfaring

Vi har lang og solid erfaring med å arrangere motorsykkelturer i de områdene vi reiser i. Vi har bodd og arbeidet i flere av landene og kjenner mennesker og kulturen. Alle våre turer har norsk reiseleder som har deltatt på Indian Adventures´ reiselederopplæring. Hver og en av dem er erfarne og har kjørt flere av våre turer.
Alle turene våre er et resultat av at vi har kjørt på kryss og tvers av landene vi reiser i. Hver dag er satt sammen av det vi selv synes er «perlene» i disse eksotiske områdene. Vi har gjort våre feil og lært av det. Det er på bakgrunn av denne erfaringen du kan oppleve ditt eventyr og være trygg på at du er sammen med ledere som kjenner landet og kulturen.

Hva våre reisende sier

Gisle Forseth

Verdens høyeste MC-tur

Strålende tur. Fantastisk natur, gode reiseledere som var akkurat passe balanse mellom profesjonell og avslappet. Virkelig et eventyr å anbefale videre.

Damir Hanzek

Verdens høyeste MC-tur

Veldig spenene tur med masse fin natur. Veldig flinke og dyktige guider og mekanikere. Anbefales på de sterkeste, opplevelse for livet.

Wilfred Fowler

Offroad Marokko

Kjempe fin tur, godt organisert veldig variert terreng, tøft å prøve seg i puddersand, mye mer anstrengende enn man skulle tro.

Veldig flinke guider som tok en utfordring på strak arm

Populære motorsykkelturer

Offroad Adventure Kenya

Dette er et offroad eventyr der vi kjører KTM EXC 450 F motorsykler. Vi kjører ut fra Nairobi langs den
13 dager
Oktober

Verdens høyeste MC-tur

En unik motorsykkeltur. Kryss Himalaya og kjør over verdens høyeste pass på 5602 m.
18 dager
Aug-Sep

Det beste av Himalaya på MC

Det er en nytelse å kjøre motorsykkel her. Fra sadelen ser vi hvite fjelltopper, grønne trappetrinnsåser, brusende elver og en
15 dager
Oktober

Kajakktur Sør-India

Bli med på kajakktur på de vakre kanalene i delstaten Kerala i Sør-India. «Backwaters» består av et nettverk av små
12 dager
Februar, Mars

Offroad Marokko

Denne offroadturen i det nordafrikanske landet Marokko byr på en natur- og kulturopplevelse av de sjeldne. Vi besøker gamle markeder
12 dager
April-Mai

Island rundt på MC

Turen tar deg med rundt hele Island gjennom et utrolig fasinerende og variert landskap. Vi kjører MC over høyplatåer, gjennom
15 dager
Augusti

Mount Everest view tour på MC

Se Mount Everest på motorsykkel i eksotiske Nepal
15 dager
Okt-Nov

Kongedømmet Bhutan på MC

Kjør motorsykkel i kongedømmet Bhutan
14 dager
Oktober

Det beste av Sri Lanka på MC

Sri Lanka er et paradis av de sjeldne! Omringet av det Indiske hav har den  dråpeformede øya både regnskoger, høye
16 dager
Februar

Fottur til Annapurna Base Camp, Nepal

Denne turen er kåret til en av verdens vakreste fotturer! Den går i Annapurna-området som er et ekstremt flott område
16 dager
April, Oktober