Vårt mål: Å gi deg dine beste øyeblikk i livet

Vi har lagt opp alle våre turer slik vi selv ønsker å oppleve nye eventyr, med natur, kultur, møte med mennesker og fantastisk MC kjøring.

Spennende eventyr

Vil du vil krysse Himalaya fra syd til nord på motorsykkel? Speide etter ville dyr når du kjører gjennom jungelen på Sri Lanka? Drikke te med munker i et kloster i Bhutan? Sitte rundt leirbålet og dele historier fra dagens kjøring? Se soloppgangen over Mt. Everest? Dele gleden ved å ha mestret noe nytt samme med andre? Enhver tur med Indian Adventures byr på unike eventyr. Og kanskje blir det største eventyret det som bare skjedde der og da?

Unike steder

Hva skiller våre turer fra andre turer? Vi lander i byer som Delhi og Kathmandu, og vi besøker flere av de kjente stedene du finner i «Lonely Planet», men vi stopper ikke der. Så snart vi har fått en smakebit av landet reiser vi ut. Det virkelige eventyret starter når vi setter oss på motorsyklene. Du får se mye mer enn det du normalt gjør som turist. Møtet med mennesker kan gi deg livsforvandlende opplevelser der du ser verden med nye øyne. Våre turer er laget av eventyrere for eventyrere. Vi bor på de beste stedene som er å oppdrive i områdene vi reiser i. Kombinasjonen flott utsikt, spennende veier og god mat er en god oppskrift på en unik opplevelse!

Lang erfaring

Vi har lang og solid erfaring med å arrangere motorsykkelturer i de områdene vi reiser i. Vi har bodd og arbeidet i flere av landene og kjenner mennesker og kulturen. Alle våre turer har norsk reiseleder som har deltatt på Indian Adventures´ reiselederopplæring. Hver og en av dem er erfarne og har kjørt flere av våre turer.
Alle turene våre er et resultat av at vi har kjørt på kryss og tvers av landene vi reiser i. Hver dag er satt sammen av det vi selv synes er «perlene» i disse eksotiske områdene. Vi har gjort våre feil og lært av det. Det er på bakgrunn av denne erfaringen du kan oppleve ditt eventyr og være trygg på at du er sammen med ledere som kjenner landet og kulturen.

Hva våre reisende sier

Avatar
Thor Tveter

Verdens høyeste MC-tur

Noen reiser setter varige spor i sjelen din, og denne reisen ble definitivt en av disse. Fra du lander i Delhi, og kjenner varmen, luktene og lydene slå imot deg, forstår du at dette blir intenst. Med dyktige ledere og militær presisjon ble vi loset igjennom nesten tre uker med non-stop opplevelser i en spennende kultur og et fantastisk landskap. Med stødige Royal Enfielder ble hver dag et nytt høydepunkt på turen.
Takk til Indian Adventures og mine turvenner, for en fantastisk tur, og minner for livet!

Avatar
Hans Cappelen

Offroad i Tanzania med safari

Hei!
Jeg var med på tur 2 i 2019 og nå var nok turen enda bedre med nye Honda motorsykler, optimaliserte etapper og et godt innkjørt vertskap. Her var det mange høydepunkter og jeg nevner kort: utfordrende motorsykkel kjøring, flott landskapet, fantastisk dyrelivet og hyggelige mennesker. For meg har dette vært en av de beste turene noensinne som jeg alltid kommer til å huske. Jeg anbefaler dette på det varmeste til andre som liker å være på tøffe MC turer.
Mange takk til IA, Andrea og Alpha`s MC team.

Avatar
Helge Reigstad

Offroad i Tanzania med safari

Fantastisk fin tur for den som er eventyrlysten. Enormt dyreliv og spennede kultur. Jeg var der i 2018 men jeg skal ta denne ture en gang til. Helt sikker! Ønsker du et minne for livet er denne reisen jeg kan annbefale.

Populære motorsykkelturer

Det beste av Sri Lanka på MC

Sri Lanka er unikt! Teplantasjer, høye fjelltopper, gamle byer, ville elefanter, jungel og vakre strender. Denne dråpeformede, lille øya syd
12 dager
Februar

Offroad i Tanzania med safari

En helt unik motorsykkeltur der du får oppleve det virkelige Afrika på sitt beste; et utrolig dyreliv, møtet med mennesker
14 dager
Oktober

Mount Everest view tour på MC

Se Mount Everest på motorsykkel i eksotiske Nepal
15 dager
Okt-Nov

Kongedømmet Bhutan på MC

Kjør motorsykkel i kongedømmet Bhutan
14 dager
Oktober

Det beste av Himalaya på MC

Det er en nytelse å kjøre motorsykkel her. Fra sadelen ser vi hvite fjelltopper, grønne trappetrinnsåser, brusende elver og en
15 dager
Oktober

Fottur til Annapurna Base Camp, Nepal

Denne turen er kåret til en av verdens vakreste fotturer! Den går i Annapurna-området som er et ekstremt flott område
16 dager
April, Oktober

Verdens høyeste MC-tur

En unik motorsykkeltur. Kryss Himalaya og kjør over verdens høyeste pass på 5602 m.
18 dager
Aug-Sep