12 dager
Varighet
Februar
Måned
Sri Lanka
Sted
4
Nivå

Sri Lanka er unikt! Teplantasjer, høye fjelltopper, gamle byer, ville elefanter, jungel og vakre strender. Denne dråpeformede, lille øya syd for India har alt!  

Vakker natur kombinert med Sri Lankas legendariske vennlighet gjør dette til et uforglemmelig feriemål. Motorsykkelturen «Det beste av Sri Lanka på MC» viser deg landets høydepunkter som bla. det majestetiske Sigiriya Rock Fortress, Trinkomalee havn, fjellene i Kandy, Yala National Park med sine leoparder og vakre Mirissa Beach.

DATOER5. – 16. februar 2020
PRIS39 900 kr inkl. fly tur og retur Oslo – Colombo, Sri Lanka

Passasjer vil få kr. 5000 i avslag.

INKLUDERT
Fly t/r Oslo- Colombo, turistklasse, inkl. alle skatter og avgifter

Overnatting på gode hoteller i dobbeltrom

Full pensjon, frokost, lunsj og middag hver dag

Snacks, te og kaffe de dagene vi kjører MC

Inngangspenger til severdigheter, sightseeing

MC eller jeep, inkl. mekaniker og følgebil

All bensin

Lokal transport: Taxi, motorsykkeltaxi (autorickshaw), sykkeltaxi (sykkelrickshaw)

Norske turleder

IKKE INKLUDERT
VisumTips
DrikkevarerUtgifter av personlig art
UTSTYREgen hjelm, kjøreutstyr og regntøy. Les mer i Praktisk informasjon

Les mer om turen i dag for dag programmet

Les mer om turen i dag for dag programmet

Bestill ditt eventyr nå

Vi vil gjerne snakke motorsykkelreiser med deg Kontakt oss

1

Avreise fra Oslo Lufthavn, Gardermoen

Avreise fra Oslo Lufthavn, Gardermoen.
2

Negombo


Ankomst Colombo, Sri Lanka. Vi blir kjørt til Negombo, en vakker by på Sri Lankas vestkyst. Her nyter vi en herlig dag ved havet.
3

Sigiriya

Etter frokost går vi gjennom programmet for turen før vi setter oss på motorsyklene. Vi kjører langs vestkystens strender og gjennom fiskelandsbyer. Veien går videre på flotte veier innover i landet og vi besøker blant annet grottetempelet i Dambulla. Dagens etappe slutter ved den fantastiske klippeformasjonen og fortet, Sigiriya Rock Fortress.

Overnatting på hotell.

4

Trincomalee

I dag venter en tur på motorsyklene til Trincomalee, kjent som verdens dypeste naturhavn. Den ligger på østkysten, og veien hit går gjennom både jungel og åpnere landskap hvor vi vil se både ville elefanter, gjess, påfugler og øgler. Etter at vi har kjørt i om lag 150 km stopper vi i utkanten av Trinco for å se de berømte, varme kildene i Kinniyar. Etter dette tar syklene oss til det vakre strandhotellet i Nilaweli. På kvelden slapper vi av ved havet.
5

Knuckles Mountains

Vi forlater kysten en stund og kjører opp fjellet i fantastisk natur. Fjellene vi kjører mot kalles Knuckles Mountains. I dag kjører vi på små, herlige veier, stier, gjennom jungel og forbi fossefall.
6

Kandy

Etter frokost sadler vi opp syklene og kjører mot fjellbyen Kandy, den nest største byen på Sri Lanka. Byen er balnt annet kjent for sin Royal Botanical Garden. Vi er høyt oppe og vi kjører gjennom vakre teplantasjer. Når vi er framme har vi mulighet til å se oss litt rundt i byen.
7

Nuwara Eliya

Etter frokost setter vi oss på syklene og kjører på små, herlige MC-veier mot den lange oppoverbakken mot Nuwara Eliya nær toppen av Sri Lankas høyland. Vi kjører på sandveier gjennom teplantasjer og forbi små tefabrikker med fantastisk utsikt over fosser og fjell. Et stopp gjør vi på en tefabrikk der vi lærer om prosessen fra teblader til ferdig te. Området der vi skal bo kalles også «Little England» da det var her britene dro opp for å komme unna varmen i lavlandet.
8

Yala

I dag går turen nedover igjen og mot kysten og Yala National Park. På veien kjører vi på svingete veier fra høylandet med pinjetrær, til hav og palmer. På veien er det mye spennende å se, og vi kjører blant annet gjennom en nasjonalpark der vi har mulighet til å se ville elefanter langs veien.
9

Mirissa Beach

Etter en tidlig frokost bytter vi ut syklene med 4×4 jeeper og drar på safari. Yala National Park er kjent for et svært variert dyreliv. Her kan vi blant annet se ville elefanter, kanskje leoparder, bjørner, vannbøfler og en rekke fuglearter. Vi sadler igjen opp syklene og legger nå jungelen bak oss og setter nesen mot den lange kystlinjen på det sørlige Sri Lanka og den vakre kystbyen Mirissa. Å se solnedgangen herfra er fantastisk!
10

Kitulgala

Vi skal i dag kjøre innover i landet og noe opp i høyden igjen. Blant annet passerer vi området der den kjente filmen «The Bridge on the River Kwai» ble spilt inn. Litt senere skal vi rafte i jungelen og har muligheten til å bade i et fossefall. En flott dag med mye fin kjøring og spennende opplevelser.
11

Negombo

Etter frokost forbereder vi oss på den siste kjøredagen på turen. Dagens høydepunkter er blant annet kjøring gjennom gummi-, ananas- og krydderplantasjer. Etter at vi er framme i Negombo leverer vi syklene og drar ut på strandhotellet vårt. Her slapper vi av og spiser en god avslutningsmiddag. I løpet av natten kjøres vi ut på flyplassen for hjemreise. 
12

Hjemkomst

Hjemkomst til Oslo/Skandinavia med hodet og hjertet fullt av minner fra et land som garantert setter spor.
Bestill ditt eventyr nå

Vi vil gjerne snakke motorsykkelreiser med deg Kontakt oss

Motorsykkel på Sri Lanka
Motorsykkel på Sri Lanka
Elefant på Sri Lanka

Tur rating

Skriv en vurdering av denne turen

Vis vurderinger på alle språk (1)

Rating

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.