15 dager
Varighet
Oktober
Måned
Nord-India
Sted
3
Nivå

Hver oktober når regn og høststormer herjer Skandinavia, drar vi sydover til den vakre delstaten Uttarakhand i India. 

Uttarakhand ligger i Himalaya, høyt opp mot Nepal og Tibet. Her er det sol og varme og en fantastisk utsikt mot snøkledte fjelltopper på 7-8000 m. Det er en nytelse å kjøre motorsykkel her. Fra sadelen ser vi hvite fjelltopper, grønne trappetrinnsåser, brusende elver og en enorm blomsterprakt. Fra frisk fjelluft over toppene kjører vi gjennom små, koselige landsbyer der det lukter mat, kumøkk og røkelse. Vinkende skolebarn møter oss flere steder der vi kjører, og de smiler fra øre til øre. Vennligheten og varmen fra inderne kjenner vi over alt hvor vi er.

DATOER 3. – 19. oktober 2024

9. – 25. oktober 2025

8. – 24. oktober 2026

PRIS  58 900 kr. Passasjer vil få et avslag på 5 000 kr.
INKLUDERT
Fly tur/retur Oslo – Delhi, turistklasse, inkl. alle skatter og avgifter

Overnatting på gode hoteller i dobbeltrom og to netter i komfortable telt

Full pensjon, frokost, lunsj og middag hver dag

Snacks, te og kaffe de dagene vi kjører MC

Rafting på Ganges

Inngangspenger til severdigheter, sightseeing

Motorsykkel: Royal Enfield Bullet 500, inkl. mekaniker og følgebil

All bensin

Nattog t/r Delhi – Himalaya

Lokal transport: Taxi, motorsykkeltaxi (autorickshaw), sykkeltaxi (sykkelrickshaw)

Norske turledere

IKKE INKLUDERT
Visum Tips
Drikkevarer Utgifter av personlig art
Kaskoforsikring kr 1000,-.
Dekker alt fra småskader til totalhavari av MC
UTSTYR Egen hjelm, kjøreutstyr og regntøy. Les mer i Praktisk informasjon

Les mer om turen i dag for dag programmet

Les mer om turen i dag for dag programmet


Bestill ditt eventyr nå

Vi vil gjerne snakke motorsykkelreiser med deg Kontakt oss

1

Avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen.
2

Delhi. Sightseeing. Buss til Corbett.

Vi ankommer Delhi tidlig på morgenen og sover noen timer før vi spiser en sen frokost. Dagen benyttes til å se oss om i Karol Bagh, området der hotellet ligger og som er Dehlis MC sentrum. Senere på dagen ser vi oss rundt på andre plasser i byen før vi tar en minibuss til Ramnagar og Corbett National Park som ligger i foten av Himalaya.
3

Kjøretur rundt i området

Vi spiser en god frokost i de vakre omgivelsene. Enfieldene står og venter og etter frokost tar vi oss en liten prøvetur. På ettermiddagen slapper vi av ved svømmebassenget.
4

Corbett - Pangot (70 km)

Etter frokost begynner vår motorsykkeltur for alvor. Den første etappen går til fjellandsbyen Nainital før vi kjører videre til Jungle Lore Birding Lodge i Pangot. Området byr på eksotisk natur og dyreliv med blant annet leoparder, aper og over 150 ulike fuglearter.
5

Pangot til Shitlakhet (70 km)

Etter en tidlig frokost reiser vi videre. Vi kjører på smale, svingete veier i urørt natur. I Nainital tar vi en kopp te ved den vakre innsjøen i byen. Her finner man også verdens høyest beliggende seilklubb. Ferden fortsetter oppover i høyden, og mot slutten av dagen kjører vi på smale, spennende veier der man ikke tror det kan bo noen. Plutselig svinger vi inn foran et koselig hotell med en enorm utsikt. Vi nyter kvelden og ettermiddagen  her.
6

Shitlakhet til Binsar (60 km)

I dag går ferden gjennom trappetrinnsåser og svingete veier til Binsar. Binsar Wildlife Sanctuary er et vakkert, stille og vilt reisemål i Himalaya som ble etablert i 1998 og dekker et område på 45,59 km2. Det er hjem for et stort utvalg av flora og fauna. Omgitt av tett skog på alle kanter kan vi fra Zero Point se den fantastiske utsikten til Himalayas topper som for eksempel Kedarnath, Shivling, Trishul og Nanda Devi.
7

Binsar til Kausani (65 km)

Vi stopper og ser på templer fra den tiden Baijnath var hovedstad for Katyuri dynastiet. Restene fra denne storhetstiden ligger ved sandbankene i Gomti River i form av en gruppe templer. Templene er kjent for sine steinstøtter av hindu guden Parvati. Kausani ligger 1890 moh. omkranset av snødekte fjell der Nanda Devi med sine 7817 moh. er Indias nest høyeste fjell. Det er få steder som kan sammenlignes med skjønnheten i Kausani – en pittoresk fjellandsby som er kjent for sin skjønnhet med panoramautsikt over Himalaya. Mahatma Gandhi kalte denne plassen for ”The Switzerland of India”.
8

Avslapning i Kausani

I dag tar vi det med ro og slapper av. Vi drar og ser på et “teafactory” og ser hvordan te framstilles. Vi kan shoppe litt i landsbyene omkring, eller slappe av på det koselige hotellet som har en fantastisk utsikt.
9

Kausani - Chopta (190 km)

I dag blir det en tidlig start på dagen. En lang og fantastisk dag ligger foran oss! Vi kjører fra Kausani og ned til Baijnath mot Tharali gjennom trappetrinnåkre og pinjeskoger. Fra Tharali følger vi på en smal vei opp i fjellet og ned til Nandraprayag. Videre følger vi elven Alaknanda der den slynger seg dypere inn i Himalaya. Fra Gopeshwar kjører vi på luftige, smale veier sprengt inn i fjellet, med en fantastisk utsikt. Videre inn i tett jungel før vi kommer fram til dagens overnattingssted; en camp i idylliske omgivelser.
10

Topptur til Chandrasila. (10 km MC-kjøring)

I dag spiser vi en tidlig frokost mens det ennå er mørkt og kjører så våre Enfielder noen kilometer innover i dalen. I den lille landsbyen Chopta rir vi videre på muldyr oppover i fjellet mens vi ser en fantastisk soloppgang over Himalayas fjell. Vi skal opp på Chandrashila som er en fjelltopp på drøyt 3600 moh. På veien går vi forbi Tungnath tempel som er verdens høyest beliggende Shivatempel og er et mål for mange hindupilgrimer. Etter å ha beundret et fantastisk panorama over Himalayakjeden, rir eller går vi tilbake til syklene og slapper av resten av ettermiddagen og kvelden i og rundt campen.
11

Chopta - Sari (30 km)

Etter frokost kjører vi til den lille landsbyen Sari der vi parkerer våre Enfielder og går opp til fjellvannet Devriyathal som ligger omgitt av skog og med utsikt til snøkledde topper på over 7000 meter. Her spiser vi kvelds i det fri ved vannet. Det er en spesiell opplevelse å overnatte i telt her i Himalayas villmark!
12

Devriyathal - Pauri (132 km)

Vi får med oss soloppgangen og frokost ved fjellvannet før vi går ned til Sari og kjører på herlige MC veier langs elven Mandakini til Rudraprayag og videre til landsbyen Pauri. Der har vi ettermiddagen fri og kan nyte utsikten til Himalayamassivet fra hammocken i hagen.
13

Pauri - Shivpuri/Rishikesh (100 km)

Etter frokost kjører vi fra Pauri og vi har denne dagen en relativt kort tur. Fremme ved Himalayan River Runners Camp i Shivpuri, noen kilometer overfor Risikesh, slår vi leir på en hvit, stor sandbanke ved Ganges der vi slapper av, bader og nyter strandlivet ved Mother Ganges der hun ennå er ren og vill. På kvelden kjører vi til Rishikesh som er kjent som ”verdens yoga hovedstad” fra den tiden Beatles kom hit på 60- tallet for å finne sin guru. Mens mekanikerne passer på våre Enfielder går vi en tur i denne meget spesielle byen der to broer krysser elven. Overfor hengebroen Lakshaman Jhula ser vi det 13 etasjer store tempelet til Swarg Niwas og Shri Trayanbakshwar. Når vi går over broen får vi selskap av aper som er ute etter mat fra pilegrimer og turister.Kvelden nytes rundt bålet på stranden ved Ganges.
14

Rafting, sightseeing i Rishikesh og buss til Delhi

Etter en god frokostbuffé under store parasoller kommer et av turens høydepunkter; rafting på Ganges! Vi begynner i enkle stryk for så å avansere til litt mer krevende når vi har fått inn teknikken. Sikkerheten ivaretas av erfarne nepalske raftinginstruktører som kjenner elven og setter sikkerheten høyt. De som ønsker det får også muligheten til å prøve elvekajakk og bodyrafting. Vannet er godt og varmt. Etter lunsj og litt avslapning kjører vi buss mot Delhi. Det å se myldret av mennesker, kuer, sykler og alt annet langs veien er en opplevelse i seg selv. Vi ankommer Delhi sent på kvelden og tar inn på et hotell sentralt i byen.
15

Fridag i Delhi

Idag kan du gjøre hva du vil. Slappe av ved poolen. Gå ut å shoppe på et av Delhis mange markeder. Se deg litt mer om i denne millionbyen. Eller dra tilbake til motorsykkelområdet i Karol Bagh. På kvelden spiser vi en god avslutningsmiddag sammen.
16

Avreise til Norge

På natten/tidlig morgen drar vi ut på flyplassen for hjemreise til Norge.

Bestill ditt eventyr nå

Vi vil gjerne snakke motorsykkelreiser med deg Kontakt oss

Les mer om turen i dag for dag programmet ➜

Bestill ditt eventyr nå

Vi vil gjerne snakke motorsykkelreiser med deg Kontakt oss

Se det beste av Himalaya på motorsykkel
MC-eventyr i Himalaya
Hvorfor reise med oss? Unike motorsykkelturer

Tur rating

5.00 basert på 6 vurderinger
oktober 2, 2016

Meget godt organisert! Flotte reiseledere som ble en del av gruppa! Hver dag ga større opplevelser enn forventet; og jeg hadde høye forventninger! Man vet nesten ikke hvor man skal begynne å fortelle når venner og familie spør etter hjemkomst. Spektakulær natur! Blitt en bedre MC-sjåfør!

januar 1, 2017

Skal du ha kun en voksenferie i livet, så ta denne!

januar 7, 2017

Dette var en storslagen opplevelse fra ende til annen. Alt var så godt organisert og tilrettelagt. Ekstra flott at turen var så variert. Lederne, Ulf og Willy, kan ikke fullroses nok.

oktober 27, 2017

Nøl ikke, dette er et eventyr for livet

august 6, 2018

Kjørte denne turen i 2017 og er helt betatt. Vil definitivt reise på flere turer med Indian Adventures, og kjører gjerne denne på nytt! Her er det herlig kjøring, fantastiske naturopplevelser og India som bare India kan være 🙂

november 1, 2019

Høsten 2019 tok jeg denne turen. Fantastisk fin tur med masse natur og kultur. Lett mc kjøring, god mat, fantastiske Indere og en verden som ikke er som hjemme. Dette er min andre tur med IA men ikke siste.

Skriv en vurdering av denne turen

Rating

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.