Epilog VH2023

Etter et par dager i Leh og flere pass over 5300 m, en dag/ natt i den frodige dalen Nubra, kom endelig finalen. Passering av Khardung La, tidligere oppmålt til 5602moh, min GPS sa 5384, men det er høyt nok det også. Temperatur og vær var på vår side, solen skinte og utsikten var fantastisk.

Vel nede igjen i Leh ble våre trofaste Royal Enfield Himalayan, som hadde vist seg å tåle en usedvanlig mengde juling, levert tilbake til utleier og vi følte oss litt tomme. Som motorsyklister uten motorsykkel.

Det ble i alle fall fly tilbake til Delhi, de som satt på riktig side i flyet kunne se K2 sammen med noen nesten like høye topper over skylaget. Det ble pizzalunsj i et fint kjøpesenter, vi fikk føle litt på den forskjellen som rår i India mellom fattig og rik.

Den lange flyturen hjem var helt begivenhetsløs, noe som kanskje er fint når en sitter i en aluminiumstube 10000m over bakken.

Nå har vi fått et par dager, de fleste har vel fått pakket ut, noen er tilogmed tilbake i jobb. Inntrykk må fortsatt bearbeides mentalt, for ikke å snakke om den fysiske jobben som må gjøres med innholdet på de velfylte minnebrikkene.

Som reiseleder må jeg bare takke hele gjengen for et fantastisk godt humør gjennom hele turen, selv om alle til tider var veldig slitne. En fantastisk gjeng.

Om forfatteren

client-photo-1
Willy Myhre
Willy har lang og variert erfaring som motorsyklist og jobber til daglig som ingeniør i forsvaret. Willy har tjenestegjort i Asia, og er turleder på begge våre turer i India.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.