Det beste av Himalaya på MC, dag 5: Til et lite palass på en høyde i jungelen

 

 

Good morning Himalaya

I dag våknet vi til nok en klar morgen. Da jeg åpnet døren så jeg en mektig utsikt over en del av Himalaya-fjellkjeden (vi kommer mye nærmere de neste dagene) der den høyeste toppen er 7860 moh.
Varmen kommer raskt, spesielt med fullt MC-utstyr på, så første stopp etter et par timer var et høydepunkt. En «A Magnificant Waterfall» sto det på et skilt. Kanskje ikke så mektig tenkte vennene mine som kommer fra Vestlandet – rike på fossefall. Uansett, det var en deilig avkjølende dukkert i dammen nedenfor fossen.
Det er svingkjøring som gjelder og det skjer mye, både i trafikken og gjennom landsbyer og jorder som vi passerer.
Dagens endemål er vakre Grand Oak Manor hvor de siste 400 hundre meterne er et lite eventyr i seg selv med en veldig bratt, veldig humpete og veldig steinete vei. Men når du først er der blir du slått av en mektig naturopplevelse og dagen ender som den begynte, med utsikt over fjellene, denne gangen med en ekstraordinær solnedgang.

Good night Himalaya

/Toni Gadd, reiseleder

 

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.