Det beste av Himalaya på MC, dag 12. (31/10). Mot lavlandet igjen.

Etter et par døgn i høyden skal det bli fint å komme lavere igjen. I campen har vi harr 8-9 grader på natten, og etter toppturen var det shorts og bar-overkropp-vær.

På vei nedover ser vi det som vi nesten har blitt vant til nå – grønne trappetrinnsåser,  dype daler, landsbyliv og veiarbeid med rå muskelkraft. Man bruker hakker, knuser steiner med slegger og flytter på grus og sand med hjelp av spader.

Lunsjen tar vi på en resort nede ved elven, som enda lenger ned skal bli til Ganges. Noen i gruppen tar seg et bad i det friske, klare vannet.

Vi ønsket oss butter-chicken til middag, men det er umulig å få til da alt kjøttsalg er stengt ned i dag pga. apeguden har sin dag i dag. Vi får allikevel kylling via noen kontakter og kan spise en god middag sammen. Regner med at apeguden synes det er ok 🙂

I morgen går ferden til hippiebyen Rishikesh.

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.