Det beste av Himalaya på MC, dag 10 (29/10). Glamping i jungelen med utsikt.

Vi forlater Clifftop, Auli med taubane og får til gjengjeld en siste utsikt nedover dalen hvor kyr og hester beiter det korte gresset som er igjen.

I dag blir det en litt lengre kjøretur, noe gruppen ikke ser ut til å ha noe imot. Vi passerer flere veianleggsplasser hvor veien blir reparert etter ras. Det blir til tider veldig trangt med dype stup ned til elveleiet. Men mesteparten av reisen går på gode, svingete veier.

Ved lunsjtid stopper vi på et spesielt sted. Det er langt inne i en dal og vi kjører over elven på en smal jernbro for å komme til et bortgjemt lite boutiquehotell midt i et jordbruksområde med små rismarker.
Kvinner går forbi med store mengder høy på ryggen. Vaktmesteren smiler bredt med de få tennene han har igjen når vi kommer.
Stedet er omgitt av tett vegetasjon og har mye sjarm. Her kan vi varme vann til vår Real turmat og kjøpe kaffe.

Deretter går ferden opp gjennom svingete «jungelveier» til vi kommer til dagens destinasjon, Magpie-teltleiren. Vi skal tilbringe to netter der. I morgen er det frokost kl 04.30 og etter det, kanskje den mest spennende delen av turen – mer om det i morgen!

/Toni Gadd, reiseleder

 

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.