Ankomst Bhutan! Vi er klare for eventyr!

En mer spektakulær ankomst til turen «Mystiske Bhutan på MC» skal du lete lenge etter! Å passere flere av verdens høyeste fjell, blant annet Mt. Everest på 8848 m, tar pusten fra en! Og det gjorde i og for seg innflygningen til Paro også. Litt slalåm mellom noen åskammer, og så var vi der -i en frodig dal i kongedømmet Bhutan 🙂

Etter en tradisjonell Bhutansk velkomst – silkesjerf rundt halsen – kjørte vi til vårt koselige hotell beliggende litt oppe i en dalside. Der sto også syklene å ventet på oss. Hver sin KTM 640 som vi håper skal gi oss plenty av opplevelser og eventyr på vår MC-tur gjennom Bhutan 🙂

Etter lunsj bar det ut på veiene rundt i Paro-dalen. Langs veien stoppet vi blant annet og så på noen som skjøt med pil og bue – rett ved veikanten. Dette er Bhutans nasjonalsport, og minst like stort som langrenn i Norge. De sikter på små blinker 145 m unna. Helt utrolig hvordan de kunne skyte! Vi skal selv prøve oss litt senere på turen.

Etter å ha cruiset runt og blant annet sett landemerket «Tigers Nest», kjørte vi tilbake til hotellet for en god middag.

Imorgen begynner MC-turen her i Bhutan for alvor. Da skal vi kjøre til hovedstaden Thimphu. Jeg hadde visst skrevet i programmet at turen var 60 mm lang… Håper den er litt lenger :-))

Vi gleder oss!!

Følg med!

Mystiske Bhutan på MC
Klare for eventyr i Bhutan!
Mystiske Bhutan på MC
Bueskytter og turleder
Mystiske Bhutan på MC
Teknikk!
Mystiske Bhutan på MC
Vår første kjøretur i Bhutan. Herlige, vinkende mennesker langs veien.
Mystiske Bhutan på MC
HMS er tydeligvis et prioritert område her i Bhutan

 

 

 

 

 

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.