MC-turen i Bhutan igang!

Da har vår første gruppe kommet til Delhi, og dagen idag har vi brukt til å se oss omkring i byen. For de fleste av oss på noen nye steder.

Metroen (undergrunnsbanen) tok oss til hjertet av Old-Delhi. En herlig, kaotisk og fargerik del av byen hvor vi blant annet tok sykkeltaxi til kryddermarkedet. En plass hvor alle sansene våre var i full sving.

Senere tok vi autorickshaw (tuk-tuk) til Connaught Place hvor vi inntok en fantastisk lunsj på Barbeque Nation. Vi valgte en “unending lunch”, der vi fikk grillspyd servert på bordet- og det forsatte å komme grillede reker, fisk, kylling , lam osv. Der virket som alle koste seg 🙂

På ettermiddagen idag dro Jan, Torkel og Ulf til en bekjent i utkanten av byen, mens vi andre tok det med ro og spiste en flott middag i parken rett ved bungalowen vi bor på.

Nå skal vi forsøke å sove litt. Vi skal opp 03.30 imorgen for å fly til Bhutan. Vi gleder oss som unger til å starte MC-eventyret i Bhutan!

Gjengen er klar for Delhi!

Sykkelrickshaw i Old Delhi

Elektrisitet i India er et eget kapittel!

Business på ulike nivåer 🙂

Far og sønn Ristebråten på nye eventyr igjen!

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.