Møt oss på Reiselivsmessen 13. – 15. januar!
veien til kaffeplantasjen Mount Everest View Tour

Reiselivsmessen

Vi gleder oss stort til årets Reiselivsmesse på Telenor Arena på Fornebu! Velkommen innom vår stand 704 for en hyggelig reiseprat om MC-turer i Himalaya, på Sri Lanka eller nyheten Madagaskar.

Lørdag og søndag har vi reiseforedrag om både MC-turene og fotturen vår. Her vil du også få høre om en annen nyhet: Mt. Everest view tour på MC. Kjør så nære verdens høyeste fjell du kan med MC!

Les mer om Reiselivsmessen her: http://reiselivsmessen.no/oslo/

Ny hjemmeside

Vi har jobbet på spreng den siste tiden for å få klar vår nye hjemmeside. Vi er veldig stolte av den, og håper at du også liker det du ser! Vi ønsker at du skal drømme deg bort til nye spennende destinasjoner hvor du kan oppleve ditt MC-eventyr, enten om det er i fjellene i Himalaya, blant palmer og teplantasjer på Sri Lanka eller på Madagaskar. Eller kanskje verdens vakreste fottur til Annapurna Base Camp i Nepal.

Hør gjerne av deg her på bloggen, Facebook, telefon, via epost eller gjerne på Reiselivsmessen nå til helgen. Håper vi sees eller høres!

Jim og Knut

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.