Det beste av Himalaya på MC dag 14 og 15 (2+3/11). Rafting i Ganges og besøk på verksteder i Delhi.

2/11: Hotellet vi bor på i Rishikesh ligger rett ved Ganges. Man kan ligge i svømmebassenget og se elven flyte der nede. Nå er det tid får å ikke bare se på Ganges, men rafte i den!

Nesten alle vil være med. Noen må overtales litt, men utifra latter og glade brøl i strykene, er det ingen ting de angrer på. For alle blir det en flott opplevelse, både det å oppleve freske stryk, flyte nedover i de vakre omgivelsene, eller “body rafte”- dvs. å hoppe ut ab båten og bare flyte med strømmen nedover.

Når vi er klare, spistr vi en god lunsj på hotellet og reiser “hjem” til Dehi.

3/11: Siste dag i India. Vi skal ut å se på “MC-området” i Delhi. Vi kjører auto-rickshaw (tuk-tuk) i yrende trafikk ut til Bikaner Valla i Karol Bagh der mekaniker Dharmender venter. Han guider oss in i kaotiske bakgater med motorsykler og verksteder over alt. Vi ser på en Enfield som går på diesel og på Yamahaer på 100 cc som vi kjenner igjen fra da vi var unge. Pusset opp så de ser nye ut.

En god grill-lunsj følges opp av den siste shoppingen før vi reiser hjem. Kvelden avsluttes med middag i sentrum. Nå venter vi på hotellet for å reise ut på flyplassen. Hjemreise til en helt annen verden.

Vi vil takke hver og en for en uforglemmelig reise! Vi håper alle har både fotoapparat, hode og hjerte fullt av gode minner fra turen!

Reiselederne Toni og Knut

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.