3000 høydemeter med svinger. Bhutan på MC

Idag tror jeg vi har opplevd alt en motorsyklist ønsker seg. Hundrevis av svinger. Smale veier høyt oppe i fjellet. Over flere pass. Rhododendron i dalsidene. Enorme daler. Passering av to fossefall.

Og – 3000 høydemeter nedover med bare svinger. Fra passet vi kjørte over på 3800 m ned til 800 m. Fra snø og kulde på toppen av passet, til bananplanter langs veikanten og t-skjortevær på 800 m.

Det var (som vanlig) mange glade ansikter å se idag. Per Karsten strålte som en sol og hadde aldri sett maken til fine veier. Dag som fikk utløp for litt fart, spenning og crossferdigheter, Lars som var fornøyd med at det var mindre dumpete vei enn i går og  vi andre som bare gliste og koste oss.

Det ble en lang dag, så vi kommer nok til å sove godt i natt. En ny, spennende dag i morgen da vi skal kjøre innover i en trang, vakker dal så langt øst i Bhutan det går.

Følg med!

Mystiske Bhutan på MC
Fra høye pass til grønne trappetrinnsåser
Mystiske Bhutan på MC
Kaffepause langs veien
Mystiske Bhutan på MC
Thrumshingla pass på 3800 m
Mystiske Bhutan på MC
Far og sønn Ristebråten i fint driv

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.