24 Aug VH2023-2

I år er det altså 2 grupper som kjører verdens høyeste mc-tur. Gruppe 1 startet i går, vi i gruppe 2 fikk våre folk ned litt annen tid enn gruppe 1, slik at de nok fikk litt mer søvn enn de forrige, og var klare for Delhi-dagen.

Det er mange inntrykk å absorbere. Trafikken, tuting, den stadige filskiftingen for å komme noen centimeter lenger fram, med bare millimeters avstand mellom kjøretøyene. Alle menneskene, noen tar kontakt for å prøve å lose deg inn på et eller annet marked, andre er bare nysgjerrige. De fleste er hyggelige. Det forberedes også til G20 toppmøte her i byen og det er politisperringer overalt.

Vi hadde samme løpet som gruppen i går, vi hadde sightseeing fra buss på formiddagen, på plassen for India gate var det utfluktsdag for skoleklasser og barna lo og vinket og ropte «Hello» og ville gjerne la seg fotografere, helst med selfie.

Kaoset i Karol Bagh er vanskelig å beskrive, det er parkert motorsykler tett i tett, oppå fortau, noe som gjør det umulig å bruke dette, så en må gå i gata. En gate som deles med mange andre, både kjøretøy og små handelsboder på hjul der det lages mat.

Om forfatteren

client-photo-1
Willy Myhre
Willy har lang og variert erfaring som motorsyklist og jobber til daglig som ingeniør i forsvaret. Willy har tjenestegjort i Asia, og er turleder på begge våre turer i India.

Kommentarer

Greta
august 28, 2023
Spennande reise i eit fjellrikt land!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.