2 sep VH2023-2Vi var nok alle glad for at dagen startet stille og rolig med frokost klokka 07:30 og avreise 09:00. Jeg tror vi alle var slitne etter en krevende dag fra Chandra Tal og hit til Jispa.

Folkene på Padma Lodge var som vanlig vennlige og hyggelige. Det var noen hunder der som også var vennlige. En stor Husky krøllet seg rundt bena til Nils og så ut til å trives.
Det var også noen andre MC-turister på hotellet, 3 stk som kom fra Romania og var på slutten av sin to ukers tur.
Vi startet rolig av gårde på bra veier frem til Darcha der det var Police Checkpoint. Her var det fullt opp med lastebiler, men vi klarte å snike 22 motorsykler rundt og innimellom og ende opp fremst i køen.
Check Point gikk veldig kjapt og vi kunne snart kjøre videre.
Det var fin asfalt videre, litt opp og ned og litt veiarbeid og steinras som vanlig. Vi krysset Himalayas lengste bro og fortsatte stigningen opp mot Baralacha la. Her var det mange hårnålsvinger og ganske trangt. Mye trafikk, men vi kom oss forbi.
Det var en del veiarbeid og konstruksjons arbeid, men ikke noe hinder for våre trofaste Himalayan 411. Vi passerte en liten grønn/blå sjø før vi kom til Baralachala pass på 4850 meter.

her var det fotostopp før vi kjørte videre til Camp.


Det var en stor Sandslette med et høyt dropp off ned til Jama River ved siden av Camp, her var det mulighet for å rase av seg litt (en mulighet som mange tok) det var store glis og sand som sprutet i alle retninger, hos Anders så vi bare noen hvite tenner som føyk forbi.


Så kom bagasjen og vi trillet «rolig» bort til Camp, fikk bagasjen og valgte telt for natten.

Betjeningen på Adventure campen stilte med hjemmelaget chips, kaffe og sort te. Etter innkvartering og litt avslapping fikk vi servert lunsj. Etter lunsj tuslet noen inn i teltene for å slappe av, mens andre tok en tur for å utforske området. Middag ble servert klokken 19:00, etter mat og en gjennomgang av neste dags tur fikk vi utlevert varmeflasker. Så var det ganske fort god natt og stille.

Kåre Myrås

Om forfatteren

client-photo-1
Willy Myhre
Willy har lang og variert erfaring som motorsyklist og jobber til daglig som ingeniør i forsvaret. Willy har tjenestegjort i Asia, og er turleder på begge våre turer i India.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.