Kenya Adventure Offroad- dag 2

I går kveld lurte vi på hvordan det skulle gå med oppstarten av turen i dag siden mange ikke hadde fått bagasjen etter flyreisen. Men mirakuløst så dukket alles bagger opp i dag tidlig, med god hjelp av Norbert i Jambo Safari 🙂

Det var bare smil å se når vi kjørte ut fra Nairobi i dag. Vår dyktige guide Grace ga informasjon om både reiserute og veidekke. Det ble kjøring både grusvei, sand og stikjøring. Veldig moro!

I tillegg til kjøringen er det en opplevelse å se livet langs veien. Masaifamilier på en motorsykkel, geiteflokker som krysser veien og markeder med fargerike kvinner som selger alt mellom himmel og jord.

Lunsjpausen var kjærkommen der crewet duket opp med bord og stoler under skyggen av noen store, afrikanske trær. Godt med mat og drikke etter å ha kjørt i støv en stund.

Hotellet vårt for natten ligger på toppen av et lite fjell og har en fantastisk utsikt. Vi avsluttet dagen med en god middag og briefing om dagen i morgen. Høres ut som det blir en veldig spennende dag 🙂

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.