Fjorddagen. 4/8

4/8
Fjord inn, fjord ut. Fjord inn, fjord ut… Slik er dagen oppsummert. Vi kjørte i tørt vær, ut en fjord, rundet et nes og kjørte inn neste fjord. Dette gjentok seg ganske mange ganger.. På vei ut fjordene kunne vi se over til en halvøy som er et stort naturreservat, all ferdsel i det området må være godkjent, enten det er til fots eller helikopter…

Snøen ligger fortsatt overraskende lavt, men temperaturen i dag er jo sommerlig (12 grader..) Vi får oss en utmerket lunsj i Holmavik før vi fortsetter fjord-dansen vår. Blir etterhvert litt grusvei, men det er tørt og fast så det er ingen som bryr seg nevneverdig om det. Vi begynner å bli vant. Vi kjører først til feil hotell, det er veiplanlegger Willy som har fått (ikke nok) informasjon fra Knut som har lagt inn feil mål på GPS, heldigvis ikke mer enn 15min feilkjøring.

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.