Canyon. Hvitserkur. Og til «storbyen» Akureyri. 5/8

5/8
Først en liten avstikker til Kolugljúfur Canyon, vi fikk tips om det i går kveld av noen Islendere. Det viste seg å være et flott sted der det ble fotografert og filmet med drone.

Så gikk ferden videre på fin grusvei til Hvitserkur, en klippe i havet med særegen form og der fuglene trives i klippesidene.

Vi kjørte videre i et landskap i endring, igjen. Veien ble rettere, dalene slakere og det er grønt overalt. Og solen skinner fra skyfri himmel! Vi kommer frem til Akureyri, hotellrommene er ikke helt klare men det gjør ingen ting da hotellet byr på en valgfri forfriskning fra baren mens vi venter i solskinnet ute. Kveldens middag ble inntatt på en anbefalt gourmetrestaurant, maten var god men var ikke helt fyllende for sultne norske menn, noe som gjorde at det ble en pølse i gågata og dessertkake på en cafe’.

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.