Det beste av Himalaya på MC. Dag 7

Idag har vi hatt en fridag. Deilig å våkne opp til sol og utsikt mot fjellene. Hotellet har en vakker hage med trær og blomster. Et flott sted å spise frokost.

Flere i gruppen har ønsket å se mer av hva som skjer i landsbyene. Så vi kjørte ned til Bajinath og ruslet rundt og så på alt som skjer der. Byrunden ble avsluttet med hodemassasje hos en barberer. De fleste fikk oppleve håndlaget til en indisk frisør. Det knas, slås, vris og hamres i hodet så en kan ikke annet enn å le. Men godt er det, og det virket som alle var fornøyde (og lattermilde) etterpå 😃

På vei hjem var vi innom en tefabrikk og gikk raskt gjennom hvordan te fremstilles. Etterpå kjøpte flere te som er produsert akkurat her.

Heidi har ventet på å få bagen sin som ikke dukket opp på flyplassen når hun landet for nesten en uke siden. Hun har klart seg med lånte klær og kjøreutstyr og i tillegg har hun kjøpt en hel del på markeder her. I kveld ble hun overrasket med at bagen endelig kom fram til hotellet etter utallige omveier rundt omkring. Det ble et hjertelig gjensyn!

Kvelden ble avsluttet rundt bålet. I morgen har vi en lang kjøreetappe og avreise er kl 07.

Good night! 😴

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.