Det beste av Himalaya på MC. Dag 5.

I dag våknet vi opp til solskinn og herlig utsikt over fjell og daler i Himalaya. Vi kunne skimte de hvitkledde 7-8000 meterstoppene i det fjerne. Vi satt utendørs og spiste frokosten i deilig varme.

Vi hadde egentlig en kort kjøreetappe i dag, men undertegnede klarte å plotte inn feil destinasjon på GPSen. Det ble derfor en MYE lengre tur. Det viste seg ikke å gjøre noe. Vi kjørte gjennom utrolig vakre omgivelser med trappetrinnsåser, frodige daler med epletrær langs veien, og en herlig utsikt. Veiene er noe av det beste jeg har kjørt på, sving på sving. Opplevelsen av å kjøre gjennom en landsby er vanskelig å beskrive. Alt kaos med folk, kuer, kvinner som bærer høysåter på hodet, noen som spiller kort, andre som hakker sten, duft av røkelse og bål. Det kjøpes og selges en halv meter fra der vi kjører. Alt skjer der.

Det som var et feil valg av rute ble nok et av de beste feiltagelser jeg har gjort. Gruppa virket også strålende fornøyde 😀👍

Vi kom fram til hotellet som har en fantastisk utsikt ved 15.30 tiden. Vi spiste en god lunsj og tok oss en kveldstur til fots når solen gikk ned over fjellene. 

Vi var alle enige om at det hadde vært en flott dag!

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.