Det beste av Himalaya på MC. Dag 4

Reisebrev fra Himalaya. Skrevet av Heidi Haakenstad, deltager

Andre kjøredag i Himalaya er over. Vi hadde planlagt avreise kl 0900, men det voldsomme regnet som hadde dundret på taket vårt gjennom natta hadde ingen planer om å gi seg med det første, så vi utsatte avreisen med en time. Reino og Heidi i reisefølget vårt ble låst inne på rommet av en overivrig reiseleder (aka Knut A. de Presno) og mistet frokosten. 😅

Etter avreise fulgte mange heftige svinger der regnet hadde gjort sitt beste for å skylle vekk veien, og det var på grensen til at noe av det måtte defineres som elvekryssinger.

Trafikken her i India er noe for seg selv, og det er vanlig å tute et par ganger før hver sving for å fortelle at «her kommer jeg». Om du ikke tuter, blir det litt mindre plass til deg i svingen, så her er det viktig å ta den plassen du trenger. Da vi nærmet oss Sitla, begynte regnet og tåken å lette.

Etter en fantastisk lunsj og en svært rask og kald dusj (strømmen har gått pga alt regnet, så den lille strømmen som lages av (sic) dieselgeneratoren blir rasjonert til litt lys), ble skyene skyllet vekk fra himmelen, og de høye Himalayatoppene ble lyst opp av en nydelig solnedgang. ❤️

Vi gleder oss til nye eventyr i solskinn i morgen!

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

oktober 11, 2022
Hei deg.. jeg vil å høre kult tur kjøre motorsykkel.. du kan forklar om hva kult tur ferie motorsykkel klubb India?? Hva koster kr ferie inkludd motorsykkel??

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.