Det beste av Himalaya på MC. Dag 12

Vi har overnattet i nærheten av et lite fjellvann som heter Devriatal. Vi går litt rundt i området og nyter av utsikten. Etterpå går vi ned på bratte, sikksakk-stier til den koselige landsbyen Sari. På veien møter vi vennlige mennesker som hilser og lurer på vi kommer fra. Vi hører barnesang i det fjerne fra en skole i landsbyen. Bena våre er litt møre etter to toppturer i går, men det virker som alle har det bra.

Vi setter oss på syklene og kjører nedover mot lavlandet. Først langs trappetrinnsåser og dype daler, senere langs en elv. Ved lunsjtid stopper vi og noen av oss tar et bad. Vi tipper på at det er 16-17 C i vannet 😬 Deilig og avkjølende. Når vi spiser stopper en minibuss med indere. De ta selfies med oss. Det blir høy stemning og mye moro. En etter en våger de eldre seg ut av bussen og setter seg ved siden av oss. En av dem vil til og med tipse Hilde med hundre rupier for at de fikk ta bilde. Vi var virkelig i sentrum en stund her 😃

Ferden går videre gjennom noen landsbyer med interessant trafikk. Vi skal over en smal bru der både en buss fra den ene siden og biler fra den andre vil over først. Bussen må bakke og etter noen minutter løser det seg opp. Uten tendenser til sure miner og høye rop. Dette er vanlig i trafikken her. Alt løser seg. No problem 😃👍

Hotellet vi skal bo på ligger høyst opp og vi kjører på fine veier dit. Vi merker at det blir kaldere i luften pga at det er overskyet den siste biten, og at vi kommer opp i høyden.

Vi spiser en god middag med butter-chicken. Hilde vil opp tidlig i morgen da hun vil få mest mulig ut av dagen i Rishikesh. Det blir derfor en tidlig kveld.

Siste kjøredag i morgen…

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.