Siste dag med nett.

Utsikten fra hotellet i dag er det ingenting å si på. Topper på over 6000 moh på andre siden dalen. I dag er siste dagen vi har nett, i morgen blir det lang etappe på 180km, vi kjører inn i Spiti Valley og det er ikke sikkert noen hører fra oss på en ukes tid.

Litt om kvelden i går og dagens lille tur, vi har igjen fått fra dagboka til Roger:

26-27.8
Vi rundet av dagen med en god middag og samling rundt bålet. Alle virket rimelig fornnøyd og det ble tidlig kvelden på de fleste.Tidlig opp mandag morgen, kaffe og kjeks.Deretter gikk vi på vandring til landsbyen på andre siden av den frådende elven. Her bodde kristne , hinduer og buddister i skjønn forening uten konflikter. Så det er altså mulig.Dyrking av Indias beste epler er hovedgeskjeften og de kunne få opp til 10-12 kr pr kg.Fikk i oss frokost og kom oss på veien. Velsignelsen vi fikk med oss i Sarahan virker fortsatt og værgudene står oss bi, flott kjørevær i dag også. Samme veien, som henger i fjellsiden, tilbake ned i dalen. Veldig gøy og spektakulert.Vi kjørte videre oppover langs elven nede i dalen. Litt veiarbeid , og passerte et pukkverk der de lagde pukk for hånd med små slegger. Kanskje en ide for sysselsettingen hjemme?Ankom Kalpa kl 12 for å ordne med Inner line permit. Overskuddsmateriell ble omsatt på parkeringsplassen til en kar fra Israel på MC tur, som manglet kjøreutstyr. Med godkjenning i boks satte vi nesen mot hotellet noen km opp i lia. Ankomst Kinner Villa Hotel på 2900 moh kl 13.30.Kort kjøreøkt idag. God lunsj og fritid frem til middag kl 20. Det blir tidlig kveld da vi skal grytidlig opp neste dag.

Om forfatteren

client-photo-1
Willy Myhre
Willy har lang og variert erfaring som motorsyklist og jobber til daglig som ingeniør i forsvaret. Willy har tjenestegjort i Asia, og er turleder på begge våre turer i India.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.