Offroad Tanzania, kjøredag 2
Dag 2 startet med frokost på terrassen med utsikt over Lake Chala. Planen for dagen var å kjøre mot nærmeste fjell i syd ca1800 moh. For så å krysse disse fra øst mot vest. Etter dette kjøring over Maseienes stepper til Same hvor vi nå er trygt fremme. Dette var planen men dagen ble så mye mer. Utfordrende og morsom kjøring så alle hadde gliset om munnen mesteparten av dagen. Vi stoppet å fylte bensin to ganger og her i Tanzania så er pumpene betjent av stedets skjønnheter som falt i god smak. Se bilde. Fjellpasseringen med lunsj på toppen hvor vi møtte de lokale skolebarna som vi danset og sang med. Senere nede på steppene møtte vi de stolte Masaiene som bar sine fargerike klær og kjørte sine fargerike MC’er
Det stilte villig opp på gruppebilde med oss alle. Etter denne dagen så lurer vi på om det kan bli så mye bedre? Vi får se. I morgen de en ny dag. Følg med!!!
Tekst av Hans Cappelen

Om forfatteren

client-photo-1
Anders Dhile
Anders er ihuga BMW-fantast og har bred erfaring som motorsyklist i inn- og utland. Bla. er han turleder på Touratechs Adventure Days i Sävsen. Anders har, i tillegg til lang erfaring fra MC-kjøring i Afrika, også kjørt i India og på Sri Lanka.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.