Offroad Kenya, dag 5. Lunsjpause på toppen av et fjell :-)

Vi sto tidlig opp for å kunne kjøre før varmen kom. Temperaturen midt på dagen er ca 30 C, og det må drikkes mye for å kompensere svettingen.

Først kjørte vi fine offroadstier til et stort baobab tre som også kalles “the tree of life”. Det ser ut som det er snudd på hodet og at det er røttene som stikker opp i lufta.

Videre på noe asfalt med flott dyreliv langs veien, bla. elefanter, giraffer og sebraer. Vi stoppet opp i en liten landsby ved veien og kjøpe noen bananer og Cola – en energiboost før lunsjen som ventet 1,5 time fram. Morsomt med alle barna som stimlet rundt oss. De viste stolt fram noen av sine hjemmelagde leker, og vi kjøpte kjeks som vi delte ut. Alle skrek av begeistring når Magnus dro opp sykkelen på bakhjulet og fór forbi ute på veien.

Lunsjen i dag skulle spises på toppen av et fjell, bokstavelig talt. Veien opp dit var svingete og herlig, og siste biten opp var spennende med en skikkelig offroad-opplevelse. Utsikten på toppen var enorm! Det er sjelden man har den utsikten på lunsj!

Vi tok oss ned igjen fra fjellet på svingete veier gjennom landsbyer og grønne åser og endte opp på en flott resort ved Salt Lake. Alle virket veldig fornøyde med dagens økt 🙂

I morgen venter en “hviledag” da alle vil ut og utforske fjellet vi kjørte på i dag. Vi bor på sammen hotell en natt til.

Mer om det i morgen!

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.