5. dag i storslått natur.

Turen starte med 1 times tur på fine veier, noen steder var det til og med to kjørefelt med hvit midtstrek. Turen gikk fra Satkhol til Dhokaney Waterfall, for et velfortjent bad i fossen. deilig vann gode 22 garder fin start på dagen.
I dag skulle vi få det meste av veier å prøve oss på. Trange travle gater gjennom Almora med hundrevis av motorsykler parkert på begge sier av veien. Selv om det er temmelig kaos så flyter trafikken utrolig smutt, tut når du skal forby. Du må ta plass og holde flyten.
Turen gikk videre på asfaltvei med kantlinjer, grusveier. Veien gikk noen steder på åsryggen med kun 2 meter grøft på hver side, så bratt skråning flere hundre meter nedover.
Fra Almora snirklet vi oss høyer og høyere opp i Himalaya opp til Binsar natur reservat.
Her kom dagens mest utfordrerne stykke vei, steinet hestetråkk på 600 meter opp til Grand Oak Manor, 2280 moh. I starten av veien lå et tempel.
Grand Oak Manor er et 160 års gammelt praktbygg fra kolonitiden. Huset oser av Engelsk overklasse. Her skulle overnatte for dagen. Lunsj ble servert på verandaen med fantastisk utsikt i 25 garder.
Motorsyklene ble pent plassert for kvelden. Dagens rute var på ca 7 mil.

Kjell.

Om forfatteren

client-photo-1
Helge Reigstad

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.