Offroad Kenya, dag 4. Herlig offroad-kjøring og overnatting på et slott

Så er vi kommet fram etter 3. kjøredag her i Kenya.

Starta ut fra Ambroseli Kibo Safari Camp kl 0900 i dag tidlig. Alle med fulle Kamelbak og bensintanker. Kjørt i 5 minutter så står det en giraff i veikanten og beiter. Før vi dro var det en ape som ville inn i følgebilen vår. Ble litt asfalt og «vanlig» grusvei først i dag. Siden ble det fantastiske stier som seg gjennom skog, sletteland og jordbruksområder. En litt mer avansert kryssing av et elvejuv. Her ble det flere turer fram og tilbake og fotografering.

Kjørte opp til Lake Cala. Her ble det super lunsj under «markisa» til 6 hjulstrekk lastebilen. Noen var ned og bada i sjøen og noen kjørte bort til grensa til Tanzania. Så bar det videre til Grogan Castle Hotell. Ærverdig eldgammelt lite hotell på toppen av et «fjell». Flott utsikt, også til Kilmanjaro. Er nok ikke så ofte folk på offroad motorsykkeltur overnatter på en slik plass. Det er varmt og støvete, men med nok vann og støvmaske/buff går det fint.

/Jan Birger

 

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.