Offroad i Afrika på sitt beste! 6. kjøredag i Tanzania (3/10-18)

Hvor skal jeg begynne når jeg skal skrive blogg fra i dag spør jeg meg selv. Jeg ligger i et telt i afrikas villmark og prøver å oppsummere dagen. Det har skjedd så mye og jeg er sliten etter først en times gåtur blant ville dyr og ni timers off road kjøring.

Her er noen stikkord fra dagen;Giraffer, impla, elefant, apekatter, sebra før frokost.
Flotte folk å være på tur med som ser enhver utfordring som et eventyr.
Tanzania har vist oss stor variasjon. Vi har kjørt på grusvei, stier, uttørkede elveleier med dyp sand. Krysset en elv og kjørt på full gass over enorme gressletter der vi har hatt flokker med gnuer og store strutser springende ved vår side. Besøkt en fiskelandsby og kjørt over lava sletter som best kan beskrives som å kjøre motorsykkel på leca kuler som er spredd ut over slettene. Over fjell og ned steinrøyser. Dagen ble avsluttet med å kjøre i fin sand som dannet et slør av støv i det den røde solnedgangen i det vi kjørte inn i campen i det dagen slukket lyser i Afrika.

Jim Lindquist

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.