Kryssing av Masaisteppen. 5. kjøredag i Tanzania (2/10-18)

I dag har vi, som noen i gruppa sa, kjørt Tanzanias svar på Route 66. Endeløse strekninger på grus som går rett fram. Av og til landsbyer der barn og eldre vinker til oss når vi passerer. Iblant kjører vi gjennom tettere skog, og andre ganger får vi se deler av den enorme steppen.

På ettermiddagen kom vi fram til Tarangire National Park. Her kunne vi forvente å se ville dyr. Vi har til nå sett gnuer, strutser og antiloper. Den norske guiden vår, Andrea, som sitter i følgebilen, så flere giraffer og en elefant i det vi kjørte inn på lodgen. Vi skal ut på en vandringssafari i morgen tidlig og håper å se endel dyr da.

Nå har vi spist en kjempegod middag. Når vi skal tilbake til teltet må vi ledsages av en masai. Det fins nemlig løver, leoparder og elefanter som kan stikke innom lodgen vår etter at det har blitt mørkt. Vi går en spennende natt i møte 😬

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.