Det beste av Himalaya på MC. Dag 9

En fantastisk morgen å våkne opp til. Vi bor på et homestay med en utrolig utsikt over fjellene. Vi har koselige storfamilier som naboer, hundene Jack & Jerry lusker omkring og kuer er våre nærmeste naboer. Solen varmer godt på verandaen foran rommene våre, og vi får servert te og kjeks før frokost. Livet er godt!

Vi svinger innom en skole et par kilometer unna og hilser på elevene. Stor stas både for dem og oss. Paret Heidi og Kenneth setter i gang med litt spontan undervisning til stor glede for alle. Flere av elevene forteller også om sine framtidsplaner. Et veldig fint møte med unge mennesker i en dalside langt inne i Himalaya.

Veien i dag fører oss dypt inn i Himalayamassivet, og vi ser fjell med snø på rundt på alle sider etter hvert. Målet er Auli og et høyfjellshotell der. Den siste biten tar vi stolheis 😃 Utsikten herfra er storslagen. Naturen er rå og vill. Synet av fjelltoppene i kveldslyset, med Nanda Devi på nesten 8000 m ragende høyest, kommer vi aldri til å glemme.

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.