Offroad Tanzania, dag 6, hviledag

Forfatter Andrea Mduda, driver eget safari selskap i Norge, bodd i Tanzania i 7 år og samarbeidspartner på Tanzania turene.

Dag 6: Hvildag fra sykler og hel dag med Game Drive i Tarangire National Park.

Vi koser oss i Tarangire og Roika Camp. Sykkel og kropp skal få hvile. Rommene er flotte og flere av oss hadde tre store, da mener vi giga elefanter utenfor rommet på vei til middag. Godt å ha vakt som følger oss til og fra i mørket.

Det som liksom skulle bli en hvildag startet med tidlig frokost. Etter deilig påfyll av næring samlet vi oss i to biler og dro inn i parken.
Tarangire har i dag vist seg fra sin beste side. Vi har sett elefantfamile med liten unge på kloss hold. Struts, opp til flere. Giraffene sto i høy majestet og glodde på oss rare apekatter i bilen.
Etter et kjapt toalettstopp ble det hurtig kjøring da løver var oppservert. Vi fikk se en hel tribe, vel og merke på langt hold men kikkert og telelinse gjorde jobben.
Gepard fikk vi også se, opptil flere, men der var det dessverre kun kikkerten som kunne brukes.
Lunchen ble inntatt på campsite med øl og vin. Anders stakkars hadde gledet seg til et eple i bilen men fikk en apakatt hoppende opp på fanget som tok en bit. Sharing is caring.
Flaks hadde vi da vi satte oss i bilen etter lunch. Himlen åpnet seg og som vi nå har erfart, i Tanzania duskregner det sjeldent.
Dagen toppet seg på vei ut av parken med to store bøfler helt ved veien.
Vel tilbake i campen nå, gruppa er klare for en cowboy strekk før ny runde med mat, godt drikke og godt selskap

Om forfatteren

client-photo-1
Anders Dhile
Anders er ihuga BMW-fantast og har bred erfaring som motorsyklist i inn- og utland. Bla. er han turleder på Touratechs Adventure Days i Sävsen. Anders har, i tillegg til lang erfaring fra MC-kjøring i Afrika, også kjørt i India og på Sri Lanka.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.