Mission completed! Bhutan fra vest til øst på MC!

Idag kom vi fram til grensen ved India, lengst sydøst i Bhutan. Det ble noen high-fives etter at vi kjørte inn på det siste hotellet i Samdruk Jonkhar. For en tur vi har hatt! Alle virker som de har kost seg, selv om det av og til har vært krevende. Vi sitter igjen med så mange inntrykk. Folket, naturen, MC-kjøringen, hendelser langs veien, kulturforskjeller og et kameratskap som bare oppstår når en er så tett på hverandre i et så spesielt land.

Etter en dusj, tok alle seg en tur ned i byen. Det ble handlet inn både det ene og det andre, og turlederen fikk seg sin hårklipp han har ventet på siden turen begynte. Kvelden ble avrundet med en god middag, samt noen ord til det supre, bhutanske teamet vi har hatt med oss. Maken til dyktig «road captain», guide, mekaniker og sjåfør skal man lete lenge etter. Ikke bare det at de gjør jobben sin – de har en så fin serviceinnstilling og er oppriktig stolte av å vise oss det vakre landet sitt.

I morgen tidlig går ferden videre til India med et innenriksfly til Delhi, og så videre hjem. Vi har minner i massevis både i hodet og på x antall minnekort. Dette vare en tur vi kommer til å huske lenge!

Takk til alle som har fulgt oss på bloggen! Vi kjører forøvrig en ny gruppe motsatt vei neste uke. Følg med da også! Hver tur har sine opplevelser og høydepunkter.

 

 

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.