Marokko 30. april dag 11

En helt uforglemmelig tur i Marokko er over. Vi har opplevd Atlasfjellene med snøkledde topper, Saharas ørken, vinkende barn langs veien, gjestfrie mennesker og utrolig morsom og varierende MC-kjøring.

Takk til alle i gruppa. Dere har vært fantastiske å reise sammen med. Alle med ulik personlighet og bakgrunn, men som i løpet av turen har blitt en sammensveiset vennegjeng.

En stor takk til reiseleder Anders for et unikt turopplegg, en GPS- innsikt og navigering uten sidestykke, og et humør som smitter over på hele gruppa.

Til slutt takk til alle som har fulgt oss på bloggen, der Birgit Sannes har forfattet de aller fleste innleggene. Håper dere har fått et innblikk av eventyret vi har vært med på, og at det dere har lest kanskje kan inspirere noen til å bli med selv en gang.

Knut de Presno/ Daglig leder, Indian Adventures

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.