Lördag. Soloppgang over Himalayas fjell. “Det beste av Himalaya på MC”

Idag skal vi kjøre 20 mil. For å være sikre på å komme fram før det blir mørkt bør vi dra kl 06.30. Vi får se en flott soloppgang over Himalayas fjell mens vi spiser frokost for siden å trille nedover fra fjellandsby Kausani.

Vi kjører gjennom flott landskap og ved trappertinnsåsene i Therali tar vi en fotostopp. Litt senere kjører vi langs en elv og tar en pause der med litt snacks. Inge, Toni, Knut og delvis Anne Berit tar også et forfriskende bad.

Det er mye veiarbeid på denne veistrekningen i år, men gruppa kjører så bra. På ettermiddagen kommer vi inn i natur som er råere enn vi har sett til nå. Høyere fjell, veier som er hogd inn fjellveggen og vi stiger i høyde. Vi kjører inn blant hvitkledde fjelltopper for blant annet å komme nær på Nanda Devi på 7816 m.

Da vi nærmer oss hotellet får vi ikke kjøre opp. Det har blitt et militært område. For å komme dit må vi ta gondolbane eller stolheis!?! Hoteller vårt ligger nemlig midt i en slalåmbakke. Stolheisen har imidlertid sluttet å gå for dagen og isteden får vi tryglet oss til å kjøre gjennom strengt bevoktet militært område for å komme opp. De to siste kilometerne er veien, vei og vei forresten, så dårlig at den ligner mer på dyretråkk enn vei. Alle humper seg opp, gjennom et par flokker med kuer i tillegg. Garantert ingen som har ankommet et hotell slik før!

Etter en god middag gjør hotellpersonalet i orden bål med “music system”. Dvs med Bollywoodmusikk. Morsomt 😊

Vi går til sengs etter en lang og meget innholdsrik dag.

 

Om forfatteren

client-photo-1
niclas

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.