Hviledag. Fredag på “Det beste av Himalaya”

Hviledag. En dag å fordøye inntrykk. Og å bare slappe av. Lese en bok med utsikt mot hvitkledde fjell, eller ta en landskamp i badminton. Tre Hviledag. En dag å fordøye inntrykk. Og å bare slappe av. Lese en bok med utsikt mot hvitkledde fjell, eller ta en landskamp i badminton. Tre nasjoner er representert; India, Sverige og Norge. Skal ikke si hvordan det gikk…

Etter lunsj tok vi hojarna (svensk for motorsykkel) og kjørte ned til en fabrikk der de lager håndgjorte sjal og skjerf. Imponerende hva de får til med gamle vevestoler!

Etterpå kjørte vi ned i landsbyen og opplevde typisk indisk landsbyliv: trafikkaos, skolebarn på vei hjem, småsjapper som selger alskens greier og ikke minst frisører. Inge og Geir fikk en omgang med hårklipp og hodemassasje de nok aldri vil glemme. Hodemassasje i india må oppleves! Hamring mot hodet, knaing, fingre som fyker rundt over alt inklusive inn i ører og rykking i øyenbryn. Reidun og Mona sto og så på.

Har aldri sett noen le så godt. De klarte knapt å holde seg på beina. En indisk bytur å huske

Kvelden ble avsluttet med en god middag og samling rundt bålet.

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.