Kaos…

….Kontroll.

Oppholdet startet med at 2 pers manglet bagasjen sin ved ankomst Delhi. Nødvendig kjøreutstyr manglet. Ingen kunne si hvor bagasjen var så en plan B ble laget.

Siden de fleste hadde fått vært innom minibank og gjort sine uttak på flyplassen mens vi ventet på de som måtte tapsmelde bagasjen sin, hadde vi en rolig morgen før vi hadde en sightseeing-runde i Delhi. Ambassadestrøket ble visst fram før vi hadde en stopp ved India Gate, et minnesmerke over falne indiske soldater fra første verdenskrig og de 3 angloafganske krigene. 90000 navn på falne soldater er hugget inn i stein. En soldat vokter over en «evig» flamme.

Vi åt grillet lunsj av forskjellig slag, grillpølser med fisk, reker, lam og kylling. Og noen sterke sauser til.

Nå ble de 2 som manglet bagasje sendt med egen sjåfør for å forsøke å skaffe seg kjøreklær, iht plan B, da ingen bagasje så ut til å dukke opp. Resten ble satt autorickshaw og fikk en morsom og spennende tur til en del av gamle Delhi der det yrer av liv i trange gater, det selges sko og klær fra små sjapper i hver sin gate, men mest spennende var nok mc-området. Mc-verksteder på 5-6 kvadratmeter og forhandlere og utleiere av mc lå tett i tett. Vi traff de 2 på utstyrsjakt, de ble geleidet inn i forskjellige butikker, noen hadde jakker, noen hadde hjelm, noen andre sko, bukser var en annen butikk. Til slutt hadde de det meste.

Mange inntrykk i dag, kaos i trafikken og masse folk. Tiggere, hjelpsomme folk som bare vil fortelle hvor vi bør handle og folk som bare vil slå av en prat.

Nå er vi pakket og klare for togtur i morgen.

Om forfatteren

client-photo-1
Willy Myhre
Willy har lang og variert erfaring som motorsyklist og jobber til daglig som ingeniør i forsvaret. Willy har tjenestegjort i Asia, og er turleder på begge våre turer i India.

Kommentarer

Ståle Pedersen
august 24, 2018
Kjekt å få følge dere gjennom bloggen Gleder meg til fortsettelsen og en riktig god tur videre på togturen