Første glimt av Himalayas snødekte topper. Tirsdag på «Det beste av Himalaya»
Første glimt av Himalayas snødekte topper

Idag har vi en 12 mil lang tur foran oss. Ikke imponerende i norske forhold, men med snirklete veier, innlagte fotostopp, kryssing av hengebru, bananstopp osv, tar det sine timer 😊

Vi har ikke kjørt mange hundre meterne fra hotellet før vi ser raden av hvitkledde fjelltopper. Petter er henrykt og sier at han får frysninger av å se dette. Han er ikke alene om det!

Vi har fantastiske veier vi kjører på idag. Sving på sving i grønn og frodig skog, tidvis med utsikt over trappetrinnsåser i dalene. Luften er sval og fin. Det er ca. 25 C og ikke en sky å se.

Siste biten blir veien smalere og etterhvert litt humpete. Tankene kommer om det virkelig fins noe hotell uti her. Men det det – en flott resort med super mat. Ettermiddagen blir brukt på forskjellig vis; noen slapper, noen tar turen opp på en nærliggende fjelltopp og Anne Berit slår av en prat med en av mine favorittfotografer på Himalayamotiv som bor på vårt hotell, Anup Sah. Han måå jeg bare treffe imorgen.

Nå blir det en god natts søvn og nye eventyr imorgen 😊

Første glimt av Himalayas snødekte topper. Tirsdag på "Det beste av Himalaya"

Første glimt av Himalayas snødekte topper. Tirsdag på "Det beste av Himalaya"
Første glimt av Himalayas snødekte topper. Tirsdag på "Det beste av Himalaya"Første glimt av Himalayas snødekte topper. Tirsdag på "Det beste av Himalaya"

Første glimt av Himalayas snødekte topper. Tirsdag på "Det beste av Himalaya"

Første glimt av Himalayas snødekte topper. Tirsdag på "Det beste av Himalaya"

Om forfatteren

Knut de Presno
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Avatar
Anette Andresen
oktober 10, 2017
Skikkelig misunnelig! Tok turen i 2014 og kan ikke annet enn å ønske flere turer. Nyt eventyret!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.