Første dag av Det beste av Himalaya

Ligger på nattoget på vei opp mot Himalaya og skriver dette. Tenker tilbake på en dag der gruppa sannsynligvis har hatt fler inntrykk på èn dag enn de har hatt på lenge. Vi har kjørt gjennom vakre, velorganiserte New Delhi der den ene parken avløser den andre, gjennom vakre allèer og rundkjøringer til det fullstendige kaos i Old Delhi. Vi har kjørt autorickshaw (tuk tuk) og sykkelrickshaw. Spist spicy food. Vært ute i sol og svettet i 35 graders varme og småhutret i kjølige restauranter og busser. Sett Rolls Roycen på utsiden av hotellet, men også uteliggere i Old Delhi. Mange tanker går gjennom hodet. Kontrastenes land. Nå tar vi toget nordover og gleder oss til stillheten og naturen som møter oss Himalaya. Alle ser ut til å ha det topp og stemningen er super! Vi gleder oss til eventyret som ligger foran!

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Hallgeir Arnesen
oktober 7, 2017
Utrolig fin tur ligger forand dere. Gi gass, nyt omgivelsene. Lykke til.
Aud Mjølhus
oktober 7, 2017
Hei, ser ut til at det var en spennende dag. Spent på å høre om togturen ! Riktig god tur videre, jeg skal nok følge med ;) Hilsen Audf
Olav Nordli
oktober 7, 2017
God tur ! Håper dere får fint vær
Jeanne
oktober 8, 2017
Spennende å følge turen deres.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.