Det beste av Himalaya på MC, dag 7. 9. oktober

Det beste av Himalaya, dag 6, 9. oktober

Utsikten blir bare mer og mer spektakulær. I morges var det hvite topper på den ene sida, og dundyna lå over dalen på den andre. Vakkert.

I tillegg til fortsatt «øving» på svingkjøring, har vi kjørt gjennom mange landsbyer. De fleste er lettere kaotiske, og alle sanser må være skjerpet absolutt hele tida. Ingen rom for hvileskjær. Mange «artige» opplevelser underveis; grilling av geit oppi et søppelbål, digre trestammer som ligger i veien rundt en sving, bikkjer som «nesten» blir påkjørt, svære hull i veien som markeres med steiner, ledninger som henger inn i veibanen i akkurat passe halshuggingshøyde. Og så har vi jo selvfølgelig hatt, fotostopper, snacksstopper og spiste nydelig lunch i Bageshwar.

Vi besøkte også Group of temples Baijnath, som er en samling av templer til minne om guden Shiva. Alle er fra mellom 700 og 1100 tallet. Spesielt anlegg.

Til hotellet kjørte vi skikkelig flåklypaveier, opp forbi Kausani, og kom opp på en ny topp med ny fenomenal utsikt. Flott hage og sjarmerende rom. Middag utendørs, men helt OK temperatur. Vi avsluttet kvelden rundt bålet, og ser fram til hviledag i morgen.

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.