Det beste av Himalaya på MC, dag 10. 13. oktober

Det beste av Himalaya, dag 10, 13. oktober.

Hvilken utsikt vi våknet til i dag. Strålende sol som skinte over hvite topper. Nanda Devi, Trisul, og en rekke andre flotte topper viste seg i all sin prakt. Alle var oppe i 6-tida for å med med seg det flotte skuet. Vi hadde en liten vandring før frokost med photo-shoot, hvor vi fikk tatt en masse spektakulære «skrytebilder».

Stolheisen ned igjen til parkeringsplassen var også verd turen. Deilig å seile ut over slalombakken, hvor kuene beitet under oss.Tilbake på MC’ene hadde vi en flott tur ned igjen. Veiarbeidsområdene var der, men siden det var søndag var det mindre trafikk, og alt gikk mer smidig. Morsomme veier i dag også, svinger, opp og ned. Vi fant en koselig liten butikk med bord og stoler, hvor vi fikk lov til å installere oss og spise medbrakt Real-tur-mat-lunch.

Egentlig lå vi godt an tidsmessig, men det skjer jo alltid noe. Deler av veien videre bar preg av sterk monsun, så det gikk ikke så fort. Litt el-problemer fikk vi også, så tida gikk, og skumringen kom og mørket kom. De siste par milene kjørte vi i mørket, så fikk vi prøvd det også. Og det gikk helt fint. Men en vekker til litt når det plutselig står en haug med mørke kuer, uten refleks, midt i veien. Og når de også krangler, er det best å bare lirke seg gjennom flokken.

Det var deilig å komme fram til campen. Store fine telt med innlagt vannklosett og vask. Ingen ting å klage på.I morgen venter nye opplevelser, både med Bullet’n og tur med 1 hk per pers. Og det skal vi fortelle om i morgen.

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.