Det beste av Himalaya igang (Gruppe 2) Delhi til Tiger Camp

I år kjører vi to turer “Det beste av Himalaya”. Gruppe 2 har kommet, og vi er i gang!

Alle hadde en fin flyreise, og etter en liten blund på øyet var vi i gang med en sightseeing-runde i Delhi. Vi så huset der presidenten bor (kjørte forbi), ydmyke 19000 kvm stort og 340 rom. Videre til India Gate, et stort monument over falne, indiske soldater under 1. verdenskrig. Rundturen ble avsluttet med en god lunsj på en grillrestaurant sentralt i byen.

På ettermiddagen hoppet vi inn i en minibuss og satte kursen mot Himalaya. Den første natten skal vi bo på Tiger Camp, en flott resort ved foten av Himalaya. Den siste biten i bilen var shaky, dårlige veier, men alle overlevde fint 🙂

I dag har vi tatt en prøvetur med syklene. Smilene går fra øre til øre og alle er klare for eventyret som venter 🙂 Nå på ettermiddagen slapper vi av ved poolen og nyter av de vakre omgivelsene.

/Knut

 

 

 

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.