Dag 1&2 – Det beste av Himalaya (5&6/10-18)
Soloppgang i Jim Corbett nasjonalpark

Ankomst Delhi, nattoget til Ramnagar og Jim Corbett National Park

Reisedag 1 og 2. Ankom New Dehli fredag morgen. All bagasje på plass. Et døgn med opplevelser i New Dehli, bl.a. Carolbagh, India gate, MC distriktet. Ankom Ramnager, foten av Himalaya, med nattoget i morres. Opplevelse, køyer i 3 høyder sammen med masse lokale mennesker, mye lukter og lyder. Er nå i camp i Jim Corbett nasjonalpark. Dagen i dag benyttet til litt avslapning, bading, prøvekjørt Enfield og venstrekjøring. Tuter du ikke eksisterer du ikke. Klare for avreise i morgen tidlig og starten på eventyr i Himalaya. Gleder oss.
Knut KnudsenMC-gjengen på plass i DelhiSlapp av, reiseleder Ulf var elektriker en gang i tidenSkal det bli fart, må unødvendig vekt strippesNormalt skue på togstasjonen i Delhi3 køyer i høyden på nattoget til RamnagarKamel og scooter

Om forfatteren

client-photo-1
Ulf Ristebråten
Ulf har lang erfaring som motorsyklist. Han har jobbet innen IT-bransjen i 25 år, er gründer og er idag «halvpensjonert» og eventyrer. Han har vært med på de fleste av våre turer og har erfaring fra India, Nepal, Sri Lanka og Bhutan.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.