Dag 6 På tur til kaffefarmen.

God frokost stiller de også opp med på dette hotellet her i Nagarkot. Veien herfra ned til Kathmandu er relativt fin med mange morsomme svinger. Vi har avtalt med en lokalkjent som skal hjelpe oss gjennom Kathmandu. Det viser seg at en omkjørigsvei er omtrent ferdig så vi kjører der. Trafikken er intens, men vi klarer å holde oss samlet og ingen uhell.

Lunsj ble inntatt på et lokalt gatekjøkken ved elva et par mil fra byen. Kokka viste oss sitt lange hår, som rakk helt ned til bakken!

Siste etappe på dagen var av den mer utfordrende sorten. Her var det omtrent ingen trafikk og det er jo forsåvidt forståelig.

Veien kan kort oppsummeres:

Bratt, steinete, veldig støvete….. Men morro! Hele gruppa kjørte opp uten å blunke.

Å for en plass som åpenbarte seg når vi kom opp. Enfieldene ble trygt parkert ved helikopterlandingsplassen. Der stod en humørfylt og smilende kaffefarmer å tok imot oss. Han og broren hans har bygget opp en kaffefarm på en åsrygg her. De eier 11 dekar og dyrker kaffe på terrasser i hele nordhellinga.

Kaffen er veldig god! Og maten ikke minst!

Fint langt svart hår på kokka på gatekjøkkenet.

Kvelden avsluttes under stjerneklar himmel rundt bålet i lystig lag.

Jonny

Om forfatteren

client-photo-1
Jonny Benn Lilleenget
Jonny er ingeniør med bakgrunn fra forsvaret og har lang erfaring med MC-kjøring. Kjører til daglig BMW R1200 GS. Jonny er fjellklatrer og er turleder på vår fottur i Nepal og MC-turer i India og Bhutan.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.