Dag 11 Pokhara og hviledag.

Hviledagen har blitt utnyttet til litt forskjellig. Noen har kost seg og slappet av, noen har gått i butikker og sett og handlet, andre har tatt massasje. De mest eventyrlystne har vært å seilt med paraglider over Pokhara og nytt utsikten og spenningen med å la livet henge i tynne tråder.

Pokhara er en fin liten by som har mye turister fra alle verdenshjørner. Her er folk i alle aldre og med veldig mange forskjellige formål. Trekking, klatring, elvekajakking, sykling, paragliding for å nevne noe. For ikke å glemme motorsykkelister. Hoteller vokser opp tett i tett og restauranter, kafeer, butikker, boder, spa og massasje ligger om hverandre bortover i gatene så her er det kamp om å overleve. Innimellom dette kryr det av mopeder/scootere, biler, hunder og folk. Svært lite kyr og bøfler å se i gatene mot tidligere år.

Nå trenger en ikke gå opp til Annapurna basecamp lenger heller. De som har det travelt og har penger og trenger en selfie der, for så å få masse likes, kan bare bestille seg microhelikoptertur dit.

Så her er muligheter for alle.

Bassenget ved Temple Tree.

Massøser i Pokhara

Fine nybygg.

Nå venter en ny spennende dag på oss…..

Jonny

Om forfatteren

client-photo-1
Jonny Benn Lilleenget
Jonny er ingeniør med bakgrunn fra forsvaret og har lang erfaring med MC-kjøring. Kjører til daglig BMW R1200 GS. Jonny er fjellklatrer og er turleder på vår fottur i Nepal og MC-turer i India og Bhutan.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.