Dag 11 Pokhara og hviledag.

Hviledagen har blitt utnyttet til litt forskjellig. Noen har kost seg og slappet av, noen har gått i butikker og sett og handlet, andre har tatt massasje. De mest eventyrlystne har vært å seilt med paraglider over Pokhara og nytt utsikten og spenningen med å la livet henge i tynne tråder.

Pokhara er en fin liten by som har mye turister fra alle verdenshjørner. Her er folk i alle aldre og med veldig mange forskjellige formål. Trekking, klatring, elvekajakking, sykling, paragliding for å nevne noe. For ikke å glemme motorsykkelister. Hoteller vokser opp tett i tett og restauranter, kafeer, butikker, boder, spa og massasje ligger om hverandre bortover i gatene så her er det kamp om å overleve. Innimellom dette kryr det av mopeder/scootere, biler, hunder og folk. Svært lite kyr og bøfler å se i gatene mot tidligere år.

Nå trenger en ikke gå opp til Annapurna basecamp lenger heller. De som har det travelt og har penger og trenger en selfie der, for så å få masse likes, kan bare bestille seg microhelikoptertur dit.

Så her er muligheter for alle.

Bassenget ved Temple Tree.

Massøser i Pokhara

Fine nybygg.

Nå venter en ny spennende dag på oss…..

Jonny

Om forfatteren

Jonny Benn Lilleenget
Jonny Benn Lilleenget
Jonny er ingeniør med bakgrunn fra forsvaret og har lang erfaring med MC-kjøring. Kjører til daglig BMW R1200 GS. Jonny er fjellklatrer og er turleder på vår fottur i Nepal og MC-turer i India og Bhutan.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.