Offroad Tanzania. Dag 7

Dag 7. skrevet av Nina Forreløkken, deltager

Våknet i dag til løvebrøl og små dik-diker som småsprang på utsiden av teltet. Sola tittet så vidt frem bak skyene med vitne om at nok en fantastisk dag var i vente. Vi spiste frokost og nøt den fantastiske utsikten . matpakken ble smurt og kl. 7.30 var vi på vei igjen.

Etter ca 2km komen puntering, men med det teamet vi har var dekket tett på 1,2,3. Ferden gikk til den lokale bensinstasjonen og videre oppetter rattatta -veier og fine svinger helt til Lazarus (en av guidene) pekte oss inn på en sti, eller krøtterveg er vel mer riktig, og på toppen ventet verdens vakreste utsikt over hele dalen og elven vi krysset langt der nede.

Neste stopp var hos Hazabe folket som bruker klikkelyder som språk. Først var det hilsning på mennene, så ble det introduksjon for hvordan de lever. Vi fikk prøve bueskyting og danse med dem, deretter ble vi loset fram til neste lille landsby hvor de laget smykker og pilspisser. Det ble vi invitert inn i ei hytte hvor damene danset og sang mens vi damer fikk prøve og knuse korn til mel ved bruk av 2 steiner. Mennene satt ved bålet for å få nok varme til å smelte messing og andre ting de trenger. Det ble handling av litt småting før turen gikk til den lokale puben.

Videre nedover var det veier som så ut som vaskebrett. Tror ikke det var mange nyrer som hang fast når vi kom frem til hotellet. Der ventet kald drikke og litt oppsummering av dagen før dusjing. Nok en fantastisk eventyr med verdens beste gjeng og guider, turen hadde ikke blitt den samme uten dere. 😊

Forfatter Nina.

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.