Eksklusiv pilottur – Motorsykkelsafari i Afrika
Motorsykkel-safari Tanzania Zanzibar

Vi inviterer deg med på offroad pilottur til Tanzania med tilvalg Zanzibar. Avreise 26.9.2018.

Turen er en rundreise i det nordlige Tanzania. Her er noen av det vi vil oppleve på turen: Vi starter i Kilimanjaro nasjonalpark der vi kjører på østsiden av Afrikas høyeste fjell Kilimanjaro. Vi overnatter i camp ved Shala sjøen i et vulkansk terreng med 100 meter høye kratervegger.

mc-safari i Afrika

Mesteparten av turen går på grusveier og er offroad kjøring. Vi kjører med utsikt til Kilimanjaro og vi kjører gjennom flere nasjonalparker med flott utsikt og mulighet for å se mange ville dyr. Vi overnatter med utsikt over Masaai sletten.

Etter en natt med utsikt over landskapet kjører vi ned og tar del i maasaienes liv på steppene. Vi får en virkelig afrikansk villmarksopplevelse da vi bor i telt hos maasaiene og kommer tett på dyrelivet og menneskene i stammen som lever av dyrehold og jakt. Vi avslutter dagen sammen med maasaiene rundt leirbålet.

Videre kjører vi over endeløse gule gressletter som er en semiørken mellom sjøene Tarangire og Manyara. Også her kan vi forvente å se mange ville dyr fra motorsyklene. Videre langs kanten av Great Rift Valley. Etterhvert kommer vi til Hadza stammen der vi bor i camp og blir med mennene i stammen på jakt. Vi kjører også til foten av vulkanen Ol Donyo Lengai som hadde sitt siste utbrudd i 1970, og til Lake Natron som er kjent for sine stor flokker med flamingoer og som er et flott syn i solnedgangen.Se løve fra motorsykkel i Afrika

Vi overnatter på Ngorongoro Farm house i to netter da bytter ut motorsyklene mot safari jeep den ene dagen og har en hel dags safari i Ngorongoro krateret der vi kommer tett på det rike dyrelivet Tanzania er kjent for.

Denne turen er en ny mulighet til å skaffe deg nye opplevelser på et nytt kontinent med oss i Indian Adventures AS.

Praktisk info:

Motorsyklene vi bruker er Honda XR 250. Det er samme type motorsykler som vi bruker på vår tur på Sri Lanka. Dette er en lettkjørt offroad sykkel som egner seg godt til denne type tur der håndterbarhet er viktigere enn hestekrefter.

Hvem passer turen for? Dette er en offroad tur som går hovedsakelig på grus og sandveier, løs sand og gressletter. Det er en relativt krevende tur der deltakerne bør ha erfaring med offroad kjøring. Dette er ikke et krav men en anbefaling da opplæring vil bli gitt underveis. Dagsetappene varierer fra 100 til 350 km per dag med total kjørelengde på 1500 km.

Pris for 14 dagers MC tur i Tanzania kr 45 900,-. Turdato 26.09. – 09.10.2018

Prisen inkluderer:

Fly t/r Oslo – Tanzania, hotell og camper, motorsykler honda XR 250 eller tilsvarende, park avgifter, alle måltider i 6 dager, frokost og lunsj 6 dager, safari i Ngorongoro kraterer i jeep, mekaniker, følgebil, bensin, norske turledere.

Ikke inkludert:

Visa til Tanzania 50 USD som betales ved ankomst, ekstrautgifter utenfor programmet, reservedeler ved skade, drikke, lommepenger, tips, reiseforsikring.

Pris inklusive 5 netter på Zanzibar 54 900,-. 20 dager fra 26.09. – 15.10.2018

Tilvalg 5 netter på Zanzibar med hotell og motorsykkel. Vi flyr ut til Zanzibar som byr på lange strender med bading og avslapping under palmene før vi tar ferge tilbake til fastlandet og flyr hjem.

MC-safari Tanzania Zanzibar

Kun 10 plasser så først til mølla prinsippet gjelder!

Meld deg på ved å sende en mail til post@indianadventures.no eller ring Jim på 48022335

Vennlig hilsen
Knut og Jim

www.indianadventures.no

Om forfatteren

client-photo-1
Jim Lindquist

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.