Det beste av Himalaya på MC. Ankomst.

Da har endelig gruppa som skal kjøre det beste av Himalaya kommet til Delhi. Forventingsfulle, og ikke så trøtte som man skulle tro etter en nattflight.

De har ikke fått mye hvile 😅, for rett etter frokost bar det ut i Delhi på en enkel sightseeing. Mye å se og ta inn da det er første gang for alle sammen i India.

Etter en god lunsj med indisk mat satte vi oss i bussen for å kjøre opp til en nasjonalpark der motorsyklene venter på oss. Her skal det finnes tigere , men sjansen for å se dem er ikke så stor.

På veien opp hjalp vi til med å trille i gang en stor lastebil som ikke fikk startet. Litt av et syn, men selv med rå muskelkraft fra Norge gikk det dårlig.

Kvelden ble avsluttet med en god buffé middag i campen vi skal bo på i to netter. Ingen kommer til å ha problemer med å sove i natt 😃😴

Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.