Varmt i Delhi

Vi begynte med søking etter minibanker for å fylle på reisekassa. Er ikke så mange som tar kort oppe Himalaya. Minibanken som ble sjekket i går virket ikke dag og vi måtte gå litt for å finne andre. Som bare virket litt, så ga de seg. Men set ordnet seg til slutt.

Vi kom oss på buss og fikk sightseeing i Delhi. Ambassadestrøket og parlamentet før det ble stopp ved India gate, et minnesmerke for falne indiske soldater. 90000 navn er gravert inn.

Vi fikk også en tour innom Gandhi memorial place før det ble lunsj på GT Road. De serverer grillet mat med mange forskjellige smaker fra kylling, fisk, scampi og lam. Perfekt krydret.

Nå ble det tuctuc, også kalt Indian helicopter, til Karol Bagh, en bydel i gamle Delhi der mc butikker og verksteder finnes ihopetall. Verkstedene jobber på gata, de er ofte bare få kvm store. Det var i all fall mye mc’er der.

Det var mange inntrykk i dag. Varme, det sto 39 på et termometer vi kjørte forbi, tuting overalt, mye trafikk, hvor mye grøntområder som er i Delhi, skolebarn på ekskursjon ropte hello til oss og ville hilse og hvor mange fattige det er som bor her.

Nå er vi slitne etter all varmen, men i morgen blir det rolig, Da skal vi kjøre tog hele dagen.

Om forfatteren

client-photo-1
Willy Myhre
Willy har lang og variert erfaring som motorsyklist og jobber til daglig som ingeniør i forsvaret. Willy har tjenestegjort i Asia, og er turleder på begge våre turer i India.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.