Siste dag i Delhi. Fredag på MC-turen “Det beste av Himalaya på MC”

Tanken var at vi skulle dra på Spice Marker i Old Delhi idag, men siden vi er inne i festivalsesongen i India er dette markedet stengt. I stedet blir det et tradisjonellt shoppingsenter som får gjøre nytten. På sedvanlig vis lar ikke bergenserne muligheten for å showe gå fra seg. I taxien, framfor hotellet, hopper de rundt fra sete til sete i bilen, presser ut sjåføren (en sikh med turban) og tar over taxien selv. Til latter fra både hotellpersonalet , oss og sjåføren selv 😂

De fleste får kjøpt seg det de ønsker og på kvelden har vi en avslutningsmiddag på hotellet. Det blir tid til en liten blund før vi reiser ut på flyplassen.

Det har vært en super gruppe å lede, og et morsomt og flott reiseselskap! Jeg tror alle har med seg masser av opplevelser og inntrykk, både mentalt og festet til x antall minnekort. Håper vi får muligheten til å dra på tur sammen igjen en gang i framtiden!


Om forfatteren

client-photo-1
Knut de Presno
Har bodd nesten åtte år i India, ledet medisinske team med leger og sykepleiere på fler av de store naturkatastrofene de siste årene, som f. eks. tsunamien, jordskjelvene i Pakistan og på Haiti og orkanen på Filippinene.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.